DiVan Tegels

DiVan Tegels is in het jaar 2000 opgericht door Ali Balkaya. Na een lange carrière als tegelzetter in loondienst, heeft Ali Balkaya vanaf 2000 besloten om als zelfstandig ondernemer zijn eigen tegelzettersbedrijf te gaan runnen.

De combinatie van jarenlange ervaring en de groeiende vraag naar ouderwets vakmanschap zijn de redenen dat Divan Tegels al snel een toonaangevende naam in Gelderland en omgeving is geworden in tegelwerken van hoogwaardige kwaliteit. De naam 'DiVan' is een combinatie van de namen van zijn dochters, Dilan en Berivan Balkaya.

DiVan Tegels heeft een uitgebreid tegelassortiment van verschillende A-merken. Naast het leveren van tegels, zijn zij ook gespecialiseerd in het zetten van tegels. Zij voorzien u graag van persoonlijk en vakkundig advies.

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersonen Etienne Vermeulen en Harold Koers zijn te bereiken via onderstaande contactgegevens. 

Rechtstreeks contact

Etienne Vermeulen
T: 026 - 326 02 20 / 06 - 31 04 87 00
E: e.vermeulen@lingewaard.nl

Harold Koers
T: 026 - 326 01 55 / 06 - 15 34 38 54
E: h.koers@lingewaard.nl

Uw onderneming vestigen in Lingewaard?

Lingewaard ligt tussen de Randstad en Duitsland aan de A15. Het economisch klimaat in de gemeente Lingewaard is goed. Dat uit zich onder andere in de aanwezigheid van veel bedrijven in diverse sectoren.

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact