Rent-All

Rent-All is een veelzijdig verhuurbedrijf van licht-, audio en videoapparaten en rigging. Buiten veelzijdig is het bedrijf ook innovatief. Intern wordt er gewerkt aan oplossingen om het voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken.

Er wordt een groot assortiment geleverd voor onder andere theater, televisie, concerten en beurzen. Rent-All is ‘Your equipment supplier in Europe’. Een mooi voorbeeld is dat het bedrijf de apparatuur van dance-event Defcon 1 leverde.

Rent-All heeft nog 3 andere vestigingen naast het hoofdkantoor in Bemmel. In Nederland zit de andere vestiging in Amsterdam, naast Amsterdam zijn er 2 vestigingen in Castrop-Rauxel en Nürnberg, Duitsland. Het team van Rent-All is jong, gemotiveerd en vooral creatief gespecificeerd in het vak.

Volg hier de actuele ontwikkelingen.

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersonen Etienne Vermeulen en Harold Koers zijn te bereiken via onderstaande contactgegevens. 

Rechtstreeks contact

Etienne Vermeulen
T: 026 - 326 02 20 / 06 - 31 04 87 00
E: e.vermeulen@lingewaard.nl

Harold Koers
T: 026 - 326 01 55 / 06 - 15 34 38 54
E: h.koers@lingewaard.nl

Folders over de bedrijventerreinen in Lingewaard

Wilt u meer weten over de bedrijventerreinen in Lingewaard? We zijn ook ook folders aan het maken waarin u veel informatie kunt vinden. Deze kunt u binnenkort hier online lezen en downloaden.

> Folder Bedrijventerrein Agropark II, Lingewaard
> Folder Bedrijventerrein Houtakker II, Lingewaard
> Folder Bedrijventerrein Pannenhuis II, Lingewaard 

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact