Fairlight

Fairlight is al ruim 25 jaar actief als innovatieve importeur van licht en geluid voor de professionele markt. Het bedrijf is niet voor niets de absolute marktleider gezien alle laatste ontwikkeling altijd bijgehouden worden. De producten zijn te gebruiken voor uitgaanscentra, theaters, tv studio’s, live entertainment producties, winkelcentra en architecturale verlichting projecten.

De showroom in Bemmel is goed uitgerust en voorzien van lichtshows om zo te laten zien wat de mogelijkheden zijn en hoe de sfeer is. Ook is het altijd mogelijk om reparaties en onderhoud uit te laten voeren, net als het laten installeren van projecten.

Er zijn 25 gespecialiseerde medewerkers in dienst die verstand hebben van de branche en de producten die het bedrijf levert. De medewerkers zijn erg belangrijk voor het succes van het bedrijf.

Volg hier de actuele ontwikkelingen.

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersoon Jasper Breurkens is te bereiken via onderstaande contactgegevens.

Rechtstreeks contact

Jasper Breurkens
T: 06 - 21 94 07 09
E: j.breurkens@lingewaard.nl

Uw onderneming vestigen in Lingewaard?

Lingewaard ligt tussen de Randstad en Duitsland aan de A15. Het economisch klimaat in de gemeente Lingewaard is goed. Dat uit zich onder andere in de aanwezigheid van veel bedrijven in diverse sectoren.

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact