Harry Mattijsen BV

Schildersbedrijf Harry Mattijssen BV en Verf en Wonen Mattijssen uit Bemmel zijn al jaren een begrip in de regio als het gaat over schilderwerk, alle schilderbenodigdheden, behang, vloeren, gordijnen, karpets en beglazing.

Met een kleine 40 medewerkers wordt de stap gemaakt om een ruimer jasje in de huisvesting te krijgen om de service en klantgerichte werkwijze te optimaliseren. Hiervoor is 5000 m2 grond aangekocht op industrieterrein de Houtakker in Bemmel om een winkel met opslagloods te realiseren. Het gebouw dient een moderne, frisse uitstraling te hebben waarbij er duurzaam gebouwd dient te worden.

Hier wil de firma zich verder uitrusten om de medewerkers en de klanten het best passend te helpen in de keuzes die men moet maken. De klant om te kiezen wat voor interieur men wil, welke kleur past daar bij en hoe pak ik dat aan. De twee bedrijven werken nauw samen om de klant één aanspreekpunt te bieden voor een totaal project. Daarnaast sturen wij ook andere bedrijven aan en maken afspraken over de planning om een project tot een succes te maken en de klant te ontzien en te helpen een thuis te creëren.

Voor de medewerkers wil de firma Mattijssen graag een goede werkgever zijn die ontwikkeling, zelfstandigheid, gezondheid en verantwoordelijkheid belangrijke pijlers vind om het personeelsbeleid op af te stemmen. Zo is er in 2018 een traject Duurzame Inzetbaarheid met ESF (Europese) subsidie afgerond waarbij er zowel een fysieke als een mentale scan van de medewerkers is gemaakt en er een compleet overzicht is ontstaan over hoe de onderneming er voor staat. Om de goede status te verbeteren is er daar waar nodig ondersteuning en training geboden om iedereen gezond en vitaal aan het werk te houden.

Ook de producten worden bij de inkoop gescreend om een bijdrage te leveren aan een schoner milieu.

Kortom, Mattijssen onderscheidt zich door bewust, realistisch en klantgericht te werken waarbij de hoogst bereikbare kwaliteit van werken voorop staat. Ze willen zichzelf continue uitdagen en verbeteren maar zeker het plezier in werk en vooral het leven niet uit het oog verliezen.

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersoon Jasper Breurkens is te bereiken via onderstaande contactgegevens.

Rechtstreeks contact

Jasper Breurkens
T: 06 - 21 94 07 09
E: j.breurkens@lingewaard.nl

Uw onderneming vestigen in Lingewaard?

Lingewaard ligt tussen de Randstad en Duitsland aan de A15. Het economisch klimaat in de gemeente Lingewaard is goed. Dat uit zich onder andere in de aanwezigheid van veel bedrijven in diverse sectoren.

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact