Joosten Kunststoffen

Als toeleverancier voor de GWW-sector, groenbedrijf en (semi-)overheid biedt Joosten Kunststoffen innovatieve en duurzame kunststoftotaaloplossingen voor geotechnische uitdagingen, watermanagement en groeiplaatsconcepten.

Het bedrijf is gericht op het combineren van producten en materialen uit het uiteenlopende assortiment dat bestaat uit folie, geotextiel, geogrids, complete kunststof leidingsystemen, kunststof (half)fabricaten, drainagesystemen, vijver- en tuinbenodigdheden, EPS constructies en producten voor groeiplaatsverbetering.

Het team bestaat uit product specialisten, ingenieurs en geotechneuten. Hierbij wordt er ook gebruik gemaakt van medewerkers uit fabrieken om zo ervaring, productkennis en wetenschappelijke kennis binnen te hebben om de juiste oplossingen aan te kunnen bieden.

Met 50 medewerkers verdeeld over filialen in Bemmel, Delft en Beverwijk, zit het bedrijf door het gehele land en is er de mogelijkheid materiaal af te halen of persoonlijk advies in te winnen. Bemmel is de hoofdvestiging van Joosten Kunststoffen met maar liefst 64.000 m3.

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersonen Etienne Vermeulen en Harold Koers zijn te bereiken via onderstaande contactgegevens. 

Rechtstreeks contact

Etienne Vermeulen
T: 026 - 326 02 20 / 06 - 31 04 87 00
E: e.vermeulen@lingewaard.nl

Harold Koers
T: 026 - 326 01 55 / 06 - 15 34 38 54
E: h.koers@lingewaard.nl

Folders over de bedrijventerreinen in Lingewaard

Wilt u meer weten over de bedrijventerreinen in Lingewaard? We zijn ook ook folders aan het maken waarin u veel informatie kunt vinden. Deze kunt u binnenkort hier online lezen en downloaden.

> Folder Bedrijventerrein Agropark II, Lingewaard
> Folder Bedrijventerrein Houtakker II, Lingewaard
> Folder Bedrijventerrein Pannenhuis II, Lingewaard 

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact