Lolapop Holding B.V.

Wereldwijd zijn ze terug te vinden, de onesies (pluche dierenkostuums) van Lolapop Holding B.V. Met het enthousiasme over de producten en grote passie voor verkleden, is Lolapop Holding B.V. in Nederland en België marktleider in onesies met figuren. Momenteel is Lolapop Holding B.V. de enige webstore op dit gebied met een grote voorraad en snelle verzendwijze (namelijk voor 16.30 verzonden, de volgende dag in huis!).

KIMU 
De onesies van Lolapop Holding B.V. zijn van het label KIMU. Dit merk staat voor superzachte onesies van een mooie kwaliteit. Om deze kwaliteit te waarborgen worden er kwaliteitscontroles uitgevoerd. Hierdoor zijn de onesies op FeestinjeBeest.nl niet te vergelijken met de kwaliteit van vergelijkbare, maar goedkopere webshops.

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersonen Etienne Vermeulen en Harold Koers zijn te bereiken via onderstaande contactgegevens. 

Rechtstreeks contact

Etienne Vermeulen
T: 026 - 326 02 20 / 06 - 31 04 87 00
E: e.vermeulen@lingewaard.nl

Harold Koers
T: 026 - 326 01 55 / 06 - 15 34 38 54
E: h.koers@lingewaard.nl

Folders over de bedrijventerreinen in Lingewaard

Wilt u meer weten over de bedrijventerreinen in Lingewaard? We zijn ook ook folders aan het maken waarin u veel informatie kunt vinden. Deze kunt u binnenkort hier online lezen en downloaden.

> Folder Bedrijventerrein Agropark II, Lingewaard
> Folder Bedrijventerrein Houtakker II, Lingewaard
> Folder Bedrijventerrein Pannenhuis II, Lingewaard 

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact