Rent-All

Rent-All is een veelzijdig verhuurbedrijf van licht-, audio en videoapparaten en rigging. Buiten veelzijdig is het bedrijf ook innovatief. Intern wordt er gewerkt aan oplossingen om het voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken.

Er wordt een groot assortiment geleverd voor onder andere theater, televisie, concerten en beurzen. Rent-All is ‘Your equipment supplier in Europe’. Een mooi voorbeeld is dat het bedrijf de apparatuur van dance-event Defcon 1 leverde.

Rent-All heeft nog 3 andere vestigingen naast het hoofdkantoor in Bemmel. In Nederland zit de andere vestiging in Amsterdam, naast Amsterdam zijn er 2 vestigingen in Castrop-Rauxel en Nürnberg, Duitsland. Het team van Rent-All is jong, gemotiveerd en vooral creatief gespecificeerd in het vak.

Volg hier de actuele ontwikkelingen.

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersoon Jasper Breurkens is te bereiken via onderstaande contactgegevens.

Rechtstreeks contact

Jasper Breurkens
T: 06 - 21 94 07 09
E: j.breurkens@lingewaard.nl

Uw onderneming vestigen in Lingewaard?

Lingewaard ligt tussen de Randstad en Duitsland aan de A15. Het economisch klimaat in de gemeente Lingewaard is goed. Dat uit zich onder andere in de aanwezigheid van veel bedrijven in diverse sectoren.

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact