Van Dalen BV

Van Dalen is actief in meerdere diverse activiteiten. Het bedrijf richt zich op grond-. Weg- en waterbouw, afval en reiniging, sloop en asbestsanering, beton-, puin- en asfaltrecycling, loswal en overslagterrein en projectontwikkeling.

Het bedrijf is in heel Nederland actief en werkt voortdurend aan het verbeteren van de dienstverlening. Door het verbeteren van de dienstverlening is het de doelstelling om de klanten nog beter te bedienen met passende oplossingen in diverse werkgebieden.

Historie
Op 2 november 1959 is het bedrijf opgezet als transportbedrijf. Al snel breidde het bedrijf zich uit richting de bouwwereld. Vanaf de jaren 70 ging het bedrijf steeds meer aan de slag buiten Huissen naar de omliggende gemeenten. In de jaren ’80- stimuleerde ze een schoon milieu door een eigen afvalverslag en sorteercentrum te starten wat in de jaren ’90- verder uitgebreid werd met andere recyclingactiviteiten.

In 2013 is Van Dalen uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 110 medewerkers in vaste dienst. Er wordt met vele vaste partnerbedrijven gewerkt om tot goede resultaten te komen.

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersoon Jasper Breurkens is te bereiken via onderstaande contactgegevens.

Rechtstreeks contact

Jasper Breurkens
T: 06 - 21 94 07 09
E: j.breurkens@lingewaard.nl

Uw onderneming vestigen in Lingewaard?

Lingewaard ligt tussen de Randstad en Duitsland aan de A15. Het economisch klimaat in de gemeente Lingewaard is goed. Dat uit zich onder andere in de aanwezigheid van veel bedrijven in diverse sectoren.

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact