Nieuwbouw
Lolapop Holding B.V.

Nieuwbouw Lolapop Holding B.V.

Lolapop Holding B.V. gaat een pand realiseren op bedrijventerrein Houtakker II in gemeente Lingewaard. De nieuwbouw zal vier magazijnen, twee kantoorruimtes en een ontwerp- en fotostudio bevatten.

Het voorste gedeelte van het pand zal door de werkmaatschappij Het Noviteitenkabinet B.V. in gebruik worden genomen. De overige twee magazijnen en kantoorruimte zullen worden verhuurd. De bouw wordt verzorgd door Valeres Industriebouw

KIMU
Wereldwijd zijn ze terug te vinden, de onesies en feest-/festivalartikelen van KIMU. Ooit begonnen vanuit de huiskamer door een combinatie van een onstopbare handelsgeest en grote passie voor verkleden. KIMU is marktleider in Nederland en België in dierenonesies in alle maten, van jong tot oud.
Momenteel is FeestinjeBeest.nl de enige webshop op dit gebied met een grote voorraad en snelle verzendwijze. Door de verhuizing naar een groter pand, kan het assortiment van KIMU in de toekomst verder worden uitgebreid.

Rofraline
Sinds 1 oktober 2020 is Rofraline gevestigd in het nieuwbouwpand op de Kazematten 7. Rofraline is een bekende naam in sportveldbelijning.

Door een voortdurende research zijn ze erin geslaagd om een aantal soorten belijningsverf op de markt te brengen, welke tot de absolute top behoren. Voor nagenoeg alle ondergronden hebben ze een bijpassende belijningsverf. Daarnaast leveren ze ook allerlei voetbalmaterialen, zoals doelen in aluminium en staal, doelnetten, dug-outs, ballen en diverse trainingsmaterialen.

Begin afbouw

Vloer storten 

De nieuwbouw van Lolapop Holding B.V. gaat snel vooruit! Deze week zijn de betonvloeren gestort.
Dit is prachtig in beeld gebracht, bekijk hier de video en de foto's!

Staalconstructie

In deze video is op een indrukwekkende wijze de staalconstructie van de nieuwbouw van Lolapop Holding B.V. in beeld gebracht.
De bouw wordt verzorgd door Valeres Industriebouw B.V. Kijk je mee met de beelden?

Grondwerkzaamheden

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersoon Jasper Breurkens is te bereiken via onderstaande contactgegevens.

Rechtstreeks contact

Jasper Breurkens
T: 06 - 21 94 07 09
E: j.breurkens@lingewaard.nl

Uw onderneming vestigen in Lingewaard?

Lingewaard ligt tussen de Randstad en Duitsland aan de A15. Het economisch klimaat in de gemeente Lingewaard is goed. Dat uit zich onder andere in de aanwezigheid van veel bedrijven in diverse sectoren.

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact