Nieuwbouw Neijenhuizen, bedrijventerrein Houtakker II 

Neijenhuizen Bestratingen gaat zich vestigen op Houtakker II in gemeente Lingewaard. Op 1 mei 2020 hoopt Andrew Neijenhuizen - 29 jaar jong - zijn nieuw bedrijfspand aan de Houtakker te openen. Op die dag bestaat zijn bedrijf precies 10 jaar. 

Neijenhuizen Bestratingen voert diverse activiteiten uit met betrekking tot grond- en bestratingswerkzaamheden in de (onder-) aanneming. Het begon allemaal nog tijdens de schoolopleidingen. In die periode raakte Andrew Neijenhuizen al in de ban van het vak stratenmaker. 
Dat gevoel werd steeds groter en dat deed hem besluiten om na het behalen van het VWO-diploma, geheel zelfstandig een eigen stratenmakerbedrijf op te starten. 

Neijenhuizen staat voor kwaliteit en doet er alles aan om dat niet uit het oog te verliezen. Neem eens een kijkje op hun Facebook

De nieuwbouw wordt gerealiseerd door Valeres Industriebouw B.V. Kijk je mee met de beelden?

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersoon Jasper Breurkens is te bereiken via onderstaande contactgegevens.

Rechtstreeks contact

Jasper Breurkens
T: 06 - 21 94 07 09
E: j.breurkens@lingewaard.nl

Uw onderneming vestigen in Lingewaard?

Lingewaard ligt tussen de Randstad en Duitsland aan de A15. Het economisch klimaat in de gemeente Lingewaard is goed. Dat uit zich onder andere in de aanwezigheid van veel bedrijven in diverse sectoren.

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact