Bedrijventerreinen Lingewaard... updates, nieuws en trending

Andrew Neijenhuizen blij met succesvol stratenmakersbedrijf

Hij is nog net geen dertig, maar investeert dit jaar al wel bijna 1 miljoen euro in een nieuw onderkomen voor zijn stratenmakersbedrijf. Terwijl Andrew Neijenhuizen in 2009 als late tiener nog een heel andere ambitie had: tandarts worden. 

De 29-jarige Huissenaar kocht vorige week een lap grond van de gemeente, om op bedrijventerrein Houtakker in Bemmel een hal van zo'n 20 bij 45 meter te bouwen. Nu onderneemt ie nog vanuit de voormalige busremise iets verderop. Hij hoopt er in mei te verhuizen.

Tien jaar geleden zag Neijenhuizens wereld er heel anders uit. ,,Ik kon makkelijk leren, haalde VWO en wilde graag tandarts worden. Leek me een goed beroep om leuk geld te verdienen en ik had niet zoveel met andere medische beroepen. Maar ik werd maar liefst drie keer uitgeloot voor de opleiding Tandheelkunde.”

Foto: Erik van 't Hullenaar 
Lees hier het hele artikel!

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersoon Jasper Breurkens is te bereiken via onderstaande contactgegevens.

Rechtstreeks contact

Jasper Breurkens
T: 06 - 21 94 07 09
E: j.breurkens@lingewaard.nl

Uw onderneming vestigen in Lingewaard?

Lingewaard ligt tussen de Randstad en Duitsland aan de A15. Het economisch klimaat in de gemeente Lingewaard is goed. Dat uit zich onder andere in de aanwezigheid van veel bedrijven in diverse sectoren.

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact