Bedrijventerreinen Lingewaard... updates, nieuws en trending

BOV tekent koopovereenkomst Houtakker II

Begin november is er een koopovereenkomst gesloten tussen gemeente Lingewaard en Martien Bulters van BOV BV. Bulters heeft twee bedrijfskavels gekocht op bedrijventerrein Houtakker II. BOV BV beschikt al over bedrijfspanden op Houtakker I en II. Met deze overeenkomst komen er weer nieuwe gebruikers en mooie ontwikkelingen bij op dit terrein. 

Bedrijventerrein Houtakker II is vanwege de ligging direct aan de A15 uitstekend bereikbaar. Het bedrijventerrein is een ideale mogelijkheid aan de A15 om ondernemingen ook wat ruimte betreft goede toekomstmogelijkheden te bieden. 

Rent-All en Fairlight zijn recent al gestart met de bouw van een nieuw bedrijfspand (25.000 m2) op bedrijventerrein Houtakker II.

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersoon Jasper Breurkens is te bereiken via onderstaande contactgegevens.

Rechtstreeks contact

Jasper Breurkens
T: 06 - 21 94 07 09
E: j.breurkens@lingewaard.nl

Uw onderneming vestigen in Lingewaard?

Lingewaard ligt tussen de Randstad en Duitsland aan de A15. Het economisch klimaat in de gemeente Lingewaard is goed. Dat uit zich onder andere in de aanwezigheid van veel bedrijven in diverse sectoren.

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact