Bedrijventerreinen Lingewaard... updates, nieuws en trending

Betuwe Onderneemt Beter op de kaart!

Het is vandaag de dag van de ondernemer. Ook onze Betuwse ondernemers verdienen het om in het zonnetje te staan. Want zij creëren banen, sponsoren lokale initiatieven en zijn dus belangrijk voor een levendige samenleving. Betuwe Onderneemt Beter bedankt hen daar graag voor én geeft vandaag het startsein voor de editie van 2019. Want komend jaar zetten we ons beste beentje voor om de regio stevig te promoten. Dat doen we niet alleen. Samen met ondernemers gaan we werken aan een marketingplan voor de Betuwe. 

Op de kaart!
Wat zijn onze sterke en zwakke punten? Waar liggen kansen en bedreigingen? Met welke boodschap en op welke manier willen we onze regio op de kaart zetten? Hierover gaan we graag met ondernemers in gesprek. Daarom organiseren we gedurende het jaar verschillende bijeenkomsten. Van lunchbijeenkomst tot inspiratiesessie en van ‘walking dinner’ tot sprankelende verkiezingsavond. Natuurlijk ook dit jaar weer in samenwerking met partners zoals de gemeenten Lingewaard en Overbetuwe, VERON, OCO en Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe.

Anders dan anders 
Betuwe Onderneemt Beter wordt in 2019 dus anders dan anders. Ondernemers zullen ons vooral vaker tegenkomen. De verkiezing van de ondernemer van het jaar blijft natuurlijk deel uitmaken van ons programma. Op maandag 17 juni is dat het slotstuk én presenteren we het voor en door ondernemers gemaakte marketingplan. We houden ondernemend Lingewaard en Overbetuwe op de hoogte. Tot binnenkort!

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersoon Jasper Breurkens is te bereiken via onderstaande contactgegevens.

Rechtstreeks contact

Jasper Breurkens
T: 06 - 21 94 07 09
E: j.breurkens@lingewaard.nl

Uw onderneming vestigen in Lingewaard?

Lingewaard ligt tussen de Randstad en Duitsland aan de A15. Het economisch klimaat in de gemeente Lingewaard is goed. Dat uit zich onder andere in de aanwezigheid van veel bedrijven in diverse sectoren.

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact