Bedrijventerreinen Lingewaard... updates, nieuws en trending

Bouwrijp maken gestart op bedrijventerrein Houtakker II

Enkele weken geleden is er gestart met het bouwrijp maken van de grond op bedrijventerrein Houtakker II in Bemmel. Het bouwrijp maken van de grond vordert gestaag.

De riolering, nutsleidingen en puinbaan liggen inmiddels al. Momenteel wordt er gewerkt aan het asfalteren van het bedrijventerrein met ‘groen asfalt’. Zo wordt er ook aandacht besteed aan duurzaam op bedrijventerrein Houtakker II.

De belangstelling voor Houtakker II stijgt enorm, zo is er al 4,5 ha aan bouwkavels verkocht. Buiten de verkochte kavels zijn er ook nog lopende gesprekken voor kavels die samen een oppervlakte van 1 ha hebben. Heeft u ook interesse? Kijk dan hier verder of neem contact op met Thijs Zee (061347254) en/of Etienne Vermeulen (06-31048700), ze helpen u graag verder!

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersoon Jasper Breurkens is te bereiken via onderstaande contactgegevens.

Rechtstreeks contact

Jasper Breurkens
T: 06 - 21 94 07 09
E: j.breurkens@lingewaard.nl

Uw onderneming vestigen in Lingewaard?

Lingewaard ligt tussen de Randstad en Duitsland aan de A15. Het economisch klimaat in de gemeente Lingewaard is goed. Dat uit zich onder andere in de aanwezigheid van veel bedrijven in diverse sectoren.

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact