Bedrijventerreinen Lingewaard... updates, nieuws en trending

De nieuwbouw van Tegelgroep is in volle gang

De nieuwbouw van Tegelgroep op bedrijventerrein Pannenhuis II in Lingewaard is in volle gang. Momenteel wordt er hard aan gewerkt om het pand te isoleren, zodat het zal gaan voldoen aan hoge duurzaamheidsnormen. 

Met de nieuwbouw voegt Tegelgroep Nederlands drie van haar bestaande magazijnen samen op één plek.  Daarmee maakt ze haar activiteiten efficiënter. Door alles in één distributiecentrum te consolideren, kan Tegelgroep Nederland haar klanten beter en professioneler van dienst zijn en kunnen zij besparingen realiseren door lagere transportkosten.

Nieuwbouw 
Het ultramoderne distributiecentrum zal voldoen aan hoge duurzaamheidsnormen. Goodman start in mei 2019 met de bouw van het distributiecentrum met VDR Bouwgroep. Het nieuwe logistieke centrum komt strategisch gelegen in Bemmel, midden in de regio Arnhem/Nijmegen. Het ligt op 2 km van de A15, die in de toekomst Rotterdam met Duitsland verbindt als gevolg van de geplande verbinding tussen de snelwegen A15 en A12. 


De bouw volgen? Bekijk deze pagina!

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersoon Jasper Breurkens is te bereiken via onderstaande contactgegevens.

Rechtstreeks contact

Jasper Breurkens
T: 06 - 21 94 07 09
E: j.breurkens@lingewaard.nl

Uw onderneming vestigen in Lingewaard?

Lingewaard ligt tussen de Randstad en Duitsland aan de A15. Het economisch klimaat in de gemeente Lingewaard is goed. Dat uit zich onder andere in de aanwezigheid van veel bedrijven in diverse sectoren.

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact