Bedrijventerreinen Lingewaard... updates, nieuws en trending

Drie bedrijfskavels verkocht op bedrijventerrein Houtakker

Dit bedrijventerrein blijft in trek. Bij lokale ondernemers die graag een nieuwe stap maken in de ontwikkeling van hun onderneming. Maar ook bij ondernemers die Houtakker een logische plek vinden om te investeren en te vestigen.   

Op maandag 10 mei zijn opnieuw 3 koopovereenkomsten ondertekend door wethouder Helga Witjes en betreffende kopers. Een mooie gelegenheid om nader kennis te maken met de toekomstig nieuwe buren en met Martien Bulters, als voorzitter van de recent geformaliseerde Stichting BIZ Bedrijvenpark Houtakker.

Schoonmaakbedrijf Aalbers
Schoonmaakbedrijf Aalbers koopt een perceel direct nabij de nieuwe entree en naast het pand van Mattijssen Schilderwerken dat nu in aanbouw is, ter uitbreiding van haar bedrijfsactiviteiten. Dit schoonmaakbedrijf is geen vreemde in Bemmel met het hoofdkantoor in de Dorpsstraat en het bestaande bedrijfspand op Houtakker. 

Van Vugt Event Products
Rechts naast Mattijssen en Aalbers koopt Van Vugt Event Products (VVEP) een bedrijfskavel. VVEP is een groothandel in producten voor de evenementen- en horecabranche. Het bedrijf is nu gevestigd in Schaijk. Eigenaar wilde dichter bij huis investeren in de aankoop van grond en de bouw van een bedrijfspand en Bemmel bleek daarvoor een zeer geschikte locatie. “Een kleinschalig bedrijventerrein met een mooie uitstraling en met ruimte voor goede contacten met de buren.”

Divan Tegels
Op de kavel ‘achter de brandweerkazerne’ koopt Divan Tegels grond om hier een showroom en opslag te realiseren voor hun groothandel en tegelzetbedrijf. Ook Divan Tegels is niet onbekend in Bemmel. Zij zijn nu nog gevestigd in een deel van een bestaand bedrijfspand op bedrijventerrein Houtakker en maken nu een mooie stap in de ontwikkeling van hun bedrijf.     

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersoon Jasper Breurkens is te bereiken via onderstaande contactgegevens.

Rechtstreeks contact

Jasper Breurkens
T: 06 - 21 94 07 09
E: j.breurkens@lingewaard.nl

Uw onderneming vestigen in Lingewaard?

Lingewaard ligt tussen de Randstad en Duitsland aan de A15. Het economisch klimaat in de gemeente Lingewaard is goed. Dat uit zich onder andere in de aanwezigheid van veel bedrijven in diverse sectoren.

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact