Bedrijventerreinen Lingewaard... updates, nieuws en trending

Duurzaam Asfalt op Houtakker II

Op bedrijventerrein Houtakker II zal binnenkort nieuw asfalt gelegd worden, dat zal niet zomaar asfalt zijn. Het zal duurzaam asfalt zijn (Lynpave) dat ook wel bekend staat als ‘groen asfalt’. 

Lynpave is een innovatief concept voor asfaltproducten dat bijdraagt aan de duurzaamheid. Reductie van brandstofgebruik en asfaltverwerking op een lagere temperatuur zorgen dat er minder CO2 uitstoot is. 

Tijdens de productie van het asfalt wordt er lynpave toegevoegd, een olie ter vervanging van bitumen. Normaal gezien moet de olie tot 160-180 graden verwarmt worden om tot goed asfalt te komen, bij lynpave is dat 100 tot 130 graden. Het temperatuurverschil zorgt voor een forse energiebesparing. De CO2 uitstoot wordt ook tot 20% gereduceerd in vergelijking met normaal asfalt. 

Bedrijventerrein Houtakker II zal de eerste locatie binnen de gemeente Lingewaard zijn waar gebruik gemaakt gaat worden van het groene asfalt.

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersoon Jasper Breurkens is te bereiken via onderstaande contactgegevens.

Rechtstreeks contact

Jasper Breurkens
T: 06 - 21 94 07 09
E: j.breurkens@lingewaard.nl

Uw onderneming vestigen in Lingewaard?

Lingewaard ligt tussen de Randstad en Duitsland aan de A15. Het economisch klimaat in de gemeente Lingewaard is goed. Dat uit zich onder andere in de aanwezigheid van veel bedrijven in diverse sectoren.

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact