Bedrijventerreinen Lingewaard... updates, nieuws en trending

Gemeente Lingewaard geeft de ondernemer de ruimte

Onlangs werd er een leuk artikel gepubliceerd in ‘’Arnhem Business’’ waarin gesproken word over de gemeente Lingewaard. Gelegen tussen de randstad en het Rurhgebied is het een mooie locatie om te wonen, werken en te ondernemen.

In de dorpskern, Bemmel, is direct te zien dat er ontwikkeling is op bedrijventerrein Houtakker II. Volgens wethouder Helga Witjes van wonen, financiën, economische zaken en onderwijs onderscheidt de gemeente zich door kwalitatieve bedrijven. Vakwerk en kwaliteit staan daarin centraal, gericht op exclusiviteit. 

Buiten bedrijventerrein Houtakker II is ook NEXTgarden, een grootschalig tuinbouwontwikkelingsgebied, in ontwikkeling. Hierbij de is doelstelling om het eerste klimaatneutrale tuinbouwgebied te realiseren. Vele ondernemers, kennisinstellingen en de overheid werken samen aan initiatieven om de gehele productieketen duurzamer te maken. Op NEXTgarden is net als op de andere bedrijventerreinen nog genoeg ruimte voor nieuwe ondernemers op dit gebied.

Voor bedrijventerrein Houtakker II is een stichting opgericht om het terrein schoon, heel en veilig te houden. Ondernemers en gemeente gaan samen aan de slag met het verbeteren van de uitstraling. Ook wordt er bij de gemeente geld vrij gemaakt voor revitalisering en vergroening. Het voordeel van de ligging is de bereikbaarheid, zeker wanneer de A15 is doorgetrokken.

Gemeente Lingewaard biedt potentie voor ondernemers. Accountmanager Etienne Vermeulen ondersteunt bedrijven bij procedures en aanvragen. Er wordt meegedacht hoe plannen gerealiseerd kunnen worden binnen de grenzen van de wet. Het dorpskarakter biedt voordelen binnen de gemeente. Er is loyaliteit naar elkaar. Buitenstaanders worden snel opgenomen en het is een gemoedelijk volk met een open hart.

Het gehele artikel lees je hier!

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersoon Jasper Breurkens is te bereiken via onderstaande contactgegevens.

Rechtstreeks contact

Jasper Breurkens
T: 06 - 21 94 07 09
E: j.breurkens@lingewaard.nl

Uw onderneming vestigen in Lingewaard?

Lingewaard ligt tussen de Randstad en Duitsland aan de A15. Het economisch klimaat in de gemeente Lingewaard is goed. Dat uit zich onder andere in de aanwezigheid van veel bedrijven in diverse sectoren.

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact