Bedrijventerreinen Lingewaard... updates, nieuws en trending

“Goed wonen, goed werken, goed recreëren!

“Goed wonen, goed werken, goed recreëren!” Zo vat Wethouder Economische Zaken Helga Witjes in het kort samen wat ‘haar’ gemeente Lingewaard maakt tot de ideale plek voor ondernemers om zich te vestigen. “We hebben parels van bedrijven in onze gemeente en een goed arbeidsmoraal.” 

Het economisch klimaat in gemeente Lingewaard is goed. Iets wat zich onder andere uit in de aanwezigheid van veel bedrijven in diverse sectoren. “Onze gemeente kenmerkt zich door soortgelijke kwalitatieve bedrijven. Je ziet hier vooral bedrijven waar vakwerk en kwaliteit centraal staan. Geen massa, maar exclusiviteit. Dat maakt ook dat de ondernemers elkaar sneller opzoeken voor samenwerking vanwege dezelfde kwaliteitsvisie.”

“De omstandigheden zijn hier ook bijzonder gunstig”, gaat Etienne Vermeulen, Accountmanager Bedrijven voor de gemeente Lingewaard verder. “Niet alleen vestig je je als ondernemer in een gemeente die centraal is gelegen tussen de grote steden Arnhem, Nijmegen, Wageningen en ook Emmerich in Duitsland, je kunt hier bovendien gekwalificeerd en gemotiveerd personeel vinden. En dat tegen concurrerende grondprijzen!”,  zegt Etienne met een knipoog.

“ We maken ons hard voor een optimaal ondernemersklimaat ”

Bedrijventerreinen Lingewaard
In totaal telt gemeente Lingewaard tien bedrijventerreinen waarvan drie nog diverse kavels beschikbaar hebben voor nieuwvestiging. “Dan hebben we het specifiek over Agropark II, Pannenhuis II en Houtakker II. Alle drie bestemd voor bedrijven in het segment gemengd modern, maar elk met hun eigen kenmerken”, aldus Etienne.

Zo bieden Pannenhuis en Agropark vestigingsmogelijkheden voor bedrijven met een grotere ruimtebehoefte en is bedrijventerrein Houtakker met name bestemd voor de meer kleinschalige bedrijven. “Maar net waar een onderneming behoefte aan heeft; in principe moet er voor iedereen wel een geschikte kavel te vinden zijn.”

Lees hier het hele artikel. 

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersoon Jasper Breurkens is te bereiken via onderstaande contactgegevens.

Rechtstreeks contact

Jasper Breurkens
T: 06 - 21 94 07 09
E: j.breurkens@lingewaard.nl

Uw onderneming vestigen in Lingewaard?

Lingewaard ligt tussen de Randstad en Duitsland aan de A15. Het economisch klimaat in de gemeente Lingewaard is goed. Dat uit zich onder andere in de aanwezigheid van veel bedrijven in diverse sectoren.

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact