Bedrijventerreinen Lingewaard... updates, nieuws en trending

Koeltransport Aalsmeer gaat uitbreiden op Pannenhuis II

Koeltransport Aalsmeer heeft het laatste stuk bedrijfsgrond op Pannenhuis II gekocht en gaat daar nog een grote distributieloods bouwen, met een gebouw dat zal gaan dienen als rustruimte waar maximaal twintig chauffeurs kunnen overnachten.

Koeltransport Aalsmeer
Koeltransport Aalsmeer is zeer ervaren en weet alles van de transportbranche en de markt van de sierteelt. Via boordcomputers in de trucks houden ze continu een vinger aan de pols. Ze weten altijd waar een transport zich bevindt en lossen eventuele problemen razendsnel op!

Alles en iedereen binnen de organisatie van Koeltransport Aalsmeer is erop gericht om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan daarbij voorop. Gewoon doen wat je afspreekt, daar gaat het om. 

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersoon Jasper Breurkens is te bereiken via onderstaande contactgegevens.

Rechtstreeks contact

Jasper Breurkens
T: 06 - 21 94 07 09
E: j.breurkens@lingewaard.nl

Uw onderneming vestigen in Lingewaard?

Lingewaard ligt tussen de Randstad en Duitsland aan de A15. Het economisch klimaat in de gemeente Lingewaard is goed. Dat uit zich onder andere in de aanwezigheid van veel bedrijven in diverse sectoren.

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact