Bedrijventerreinen Lingewaard... updates, nieuws en trending

Mattijssen en FeestinjeBeest vestigen zich op Houtakker II

Op Houtakker II in Bemmel gaan zich twee nieuwe bedrijven vestigen! Na decennia vertrekt Mattijssen Verf en Wonen uit het centrum van Bemmel. Inmiddels zijn zij uit hun jasje gegroeid en wordt er een veel groter pand gebouwd op Houtakker II. Naast Mattijssen zullen ook Noviteitenkabinet BV en Lolapop Holding BV zich gaan vestigen op Houtakker II. De grootste tak van het Noviteitenkabinet is de online winkel FeestinjeBeest.nl. Het nieuwe pand telt ruim 1.000 vierkante meter. 

Mattijssen Verf en Wonen
Het schildersbedrijf en woonwinkel gaat na decennia vertrekken uit de binnenstad. Bij Harry Mattijssen werken circa veertig medewerkers. Mattijssen hoopt dat de bouw deze winter van start kan gaan. Het nieuwe pand is direct gelegen aan de nieuwe ontsluiting van het terrein, de Van Elkweg. De voorspelling is dat zij dan het tweede kwartaal van 2020 kunnen gaan verhuizen. 

FeestinjeBeest.nl
 De online winkel FeestinjeBeest.nl is onderdeel van het Noviteitenkabinet. Zij zijn gespecialiseerd in onesies (pluche dierenkostuums) en festivalkostuums. Momenteel zijn zij werkzaam vanuit Tolkamer, waar een pand wordt gehuurd. De nieuwbouw zal een magazijn met kantoorruimte bevatten en een ontwerp- en fotostudio. Het bedrijfspand wordt groter gebouwd dan dat nu nodig is, met het oog op groei. Een deel zal worden verhuurd. De bouw zal media september beginnen en is naar verwachting eind 2019 klaar. 

Bedrijventerreinen Lingewaard
Houtakker II is gelegen aan de noordoostzijde van Bemmel en maakt onderdeel uit van het bedrijventerrein de Houtakker. Bedrijventerrein Houtakker II is vanwege de ligging direct aan de A15 uitstekend bereikbaar. Het bedrijventerrein is een ideale mogelijkheid om aan de A15 een nieuw bedrijf te bouwen en zo uw onderneming ook wat ruimte betreft goede toekomstmogelijkheden te bieden.

Lees hier het hele artikel.

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersoon Jasper Breurkens is te bereiken via onderstaande contactgegevens.

Rechtstreeks contact

Jasper Breurkens
T: 06 - 21 94 07 09
E: j.breurkens@lingewaard.nl

Uw onderneming vestigen in Lingewaard?

Lingewaard ligt tussen de Randstad en Duitsland aan de A15. Het economisch klimaat in de gemeente Lingewaard is goed. Dat uit zich onder andere in de aanwezigheid van veel bedrijven in diverse sectoren.

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact