Bedrijventerreinen Lingewaard... updates, nieuws en trending

Meer interesse in bedrijfskavels Lingewaard

Gemeente Lingewaard verlaagde de grondprijzen en dat lijkt succesvol. Een online nieuwsbrief voor ondernemers meldt dat er met circa acht belangstellenden wordt gesproken. 

De verwachting van de gesprekken is dat het tot een koopovereenkomst komt. De markt begint meer aan te trekken en dat wordt gemerkt. De prijzen zijn naar beneden getrokken omdat er vanwege de crisis weinig animo was voor de terreinen. 

Er zijn veel campagnes actief om de bedrijventerreinen Houtakker II, Pannenhuis II en Agropark II onder de aandacht te brengen. De toekomstige gunstige ligging is daarbij een belangrijk aandachtspunt als de A15 doorgetrokken wordt richting de A12. Momenteel zijn er enkele bedrijven gevestigd op de terreinen. Een schatting van het aantal plekken voor nieuwe bedrijven is lastig te maken gezien ieder bedrijf andere aantallen vierkante meters wil afnemen.

Op het terrein Houtakker is de prijs het meeste verlaagd. De prijzen zijn van 153 naar 135 euro per vierkante meter gezakt. Op Pannenhuis is dat van 143 euro naar 135 euro gegaan en op Agropark is de prijs van 141 euro naar 127 euro.

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersoon Jasper Breurkens is te bereiken via onderstaande contactgegevens.

Rechtstreeks contact

Jasper Breurkens
T: 06 - 21 94 07 09
E: j.breurkens@lingewaard.nl

Uw onderneming vestigen in Lingewaard?

Lingewaard ligt tussen de Randstad en Duitsland aan de A15. Het economisch klimaat in de gemeente Lingewaard is goed. Dat uit zich onder andere in de aanwezigheid van veel bedrijven in diverse sectoren.

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact