Bedrijventerreinen Lingewaard... updates, nieuws en trending

Nieuwbouw Lolapop Holding begint vorm te krijgen!

Langzamerhand begint de nieuwbouw van Lolapop Holding BV vorm te krijgen. Het zal niet lang meer duren voordat het nieuwe pand wind- en waterdicht is.

De nieuwbouw zal vier magazijnen, twee kantoorruimtes en een ontwerp- en fotostudio bevatten. Het voorste gedeelte van het pand zal door de werkmaatschappij Het Noviteitenkabinet B.V. in gebruik worden genomen. De overige twee magazijnen en kantoorruimte zullen worden verhuurd. De bouw wordt verzorgd door Valeres Industriebouw.

KIMU
Wereldwijd zijn ze terug te vinden, de onesies en feest-/festivalartikelen van KIMU. Ooit begonnen vanuit de huiskamer door een combinatie van een onstopbare handelsgeest en grote passie voor verkleden. KIMU is marktleider in Nederland en België in dierenonesies in alle maten, van jong tot oud. Momenteel is FeestinjeBeest.nl de enige webshop op dit gebied met een grote voorraad en snelle verzendwijze. Door de verhuizing naar een groter pand, kan het assortiment van KIMU in de toekomst verder worden uitgebreid.

De bouw volgen? Bekijk dan deze pagina van Lolapop Holding BV.

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersoon Jasper Breurkens is te bereiken via onderstaande contactgegevens.

Rechtstreeks contact

Jasper Breurkens
T: 06 - 21 94 07 09
E: j.breurkens@lingewaard.nl

Uw onderneming vestigen in Lingewaard?

Lingewaard ligt tussen de Randstad en Duitsland aan de A15. Het economisch klimaat in de gemeente Lingewaard is goed. Dat uit zich onder andere in de aanwezigheid van veel bedrijven in diverse sectoren.

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact