Bedrijventerreinen Lingewaard... updates, nieuws en trending

Nieuwbouw van High Level Keukens en Lintsen Verhuur gestart!

Er is volop bedrijvigheid op bedrijventerrein Houtakker II in Lingewaard. De nieuwbouw van High Level Keukens en Lintsen Verhuur is van start. Er wordt hard gewerkt aan de staalconstructie van de nieuwbouw. 

Valeres gaat de nieuwbouw voor High Level Keukens en Lintsen Verhuur realiseren. Volg via deze pagina de nieuwbouw. 

High Level Keukens 
High Level Keukens maakt stijlvolle en praktische keuken geheel op maat. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan bij hen hoog in het vaandel. Elk huis is anders, iedereen heeft andere wensen en ideeën. 

Lintsen Verhuur
Lintsen Verhuur verhuurt al meer dan 30 jaar tenten en partybenodigdheden. Zij verhuren zowel aan particulieren als bedrijven tegen betaalbare prijzen. Lintsen Verhuur staat voor kwaliteit en service en heeft alles in huis om uw feest tot een succes te maken!

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersoon Jasper Breurkens is te bereiken via onderstaande contactgegevens.

Rechtstreeks contact

Jasper Breurkens
T: 06 - 21 94 07 09
E: j.breurkens@lingewaard.nl

Uw onderneming vestigen in Lingewaard?

Lingewaard ligt tussen de Randstad en Duitsland aan de A15. Het economisch klimaat in de gemeente Lingewaard is goed. Dat uit zich onder andere in de aanwezigheid van veel bedrijven in diverse sectoren.

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact