Bedrijventerreinen Lingewaard... updates, nieuws en trending

Nieuwe Europese hoofdstad in entertainmentwereld: Bemmel

Op dinsdag 25 september 2018 werd er gestart met de bouw van het nieuwe pand van Rent-All en Fairlight op bedrijventerrein Houtakker II in Bemmel. Het nieuwe hoofdkantoor van Rent-All zorgt voor 50 tot 90 banen.

De eigenaar, Theo van Workum, noemde tijdens de opening Bemmel de nieuwe Europese hoofdstad van de entertainmentwereld. De verwachting is dat Rent-All per oktober 2019 alleen nog in het pand op bedrijventerrein Pannenhuis zal behouden. De andere drie locaties zullen verruild worden voor het nieuwe pand op bedrijventerrein Houtakker II.

Op de huidige locaties zijn 110 mensen werkzaam, in het nieuwe pand gaan ongeveer 150 tot 200 mensen aan de slag. Het nieuwe pand zal dan ook leiden tot 40 tot 90 nieuwe banen. Op termijn hoopt het bedrijf te blijven groeien naar het maximum van 250 werknemers. Dat is het maximaal mogelijke in het ruime nieuwe pand. Momenteel wordt er nog gezocht naar exportmanagers, en logistieke-, commerciële- en technische medewerkers.

Het nieuwe pand wordt drie hectare groot en zal bestaan uit 13.500 m2 logistiek, 6.000 m2 logistiek en 3.000 m2 kantoor. Rent-All ziet de nieuwe locatie in de omgeving van Arnhem, en het GelreDome, als de poort naar Duitsland. De verbinding naar Duitsland zal verbetert worden door de A15 die doorgetrokken gaat worden naar de A12 die de doorstroom naar Duitsland en Arnhem verbeterd. Daarbuiten hoopt Rent-All ook met veel lokale ondernemers aan de slag te gaan.

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersoon Jasper Breurkens is te bereiken via onderstaande contactgegevens.

Rechtstreeks contact

Jasper Breurkens
T: 06 - 21 94 07 09
E: j.breurkens@lingewaard.nl

Uw onderneming vestigen in Lingewaard?

Lingewaard ligt tussen de Randstad en Duitsland aan de A15. Het economisch klimaat in de gemeente Lingewaard is goed. Dat uit zich onder andere in de aanwezigheid van veel bedrijven in diverse sectoren.

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact