Bedrijventerreinen Lingewaard... updates, nieuws en trending

Nieuwe ontwikkelingen op bedrijventerrein Houtakker II

Er zijn volop nieuwe ontwikkelingen op bedrijventerrein Houtakker II in Lingewaard. De nieuwbouw voor Lintsen Verhuur en High Level Keukens gaat binnenkort van start. 

Valeres gaat de nieuwbouw in opdracht van Lintsen Verhuur en High Level Keukens realiseren. 

Lintsen Verhuur
Al meer de 30 jaar verhuurt Lintsen Verhuur tenten en partybenodigdheden. Zij verhuren zowel aan particulieren als bedrijven tegen betaalbare prijzen. Lintsen Verhuur staat voor kwaliteit en service en heeft alles in huis om uw feest tot een succes te maken! Momenteel is Lintsen Verhuur gevestigd in Gendt, Gemeente Lingewaard. 

High Level Keukens
High Level Keukens maakt stijlvolle en praktische keuken geheel op maat. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan bij hen hoog in het vaandel. Elk huis is anders, iedereen heeft andere wensen en ideeën. Met de creativiteit van High Level Keukens in combinatie met flexibele maten, kleuren, verlichting en vormgeving zijn zij in staat uw wensen optimaal in te vullen.

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersoon Jasper Breurkens is te bereiken via onderstaande contactgegevens.

Rechtstreeks contact

Jasper Breurkens
T: 06 - 21 94 07 09
E: j.breurkens@lingewaard.nl

Uw onderneming vestigen in Lingewaard?

Lingewaard ligt tussen de Randstad en Duitsland aan de A15. Het economisch klimaat in de gemeente Lingewaard is goed. Dat uit zich onder andere in de aanwezigheid van veel bedrijven in diverse sectoren.

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact