Bedrijventerreinen Lingewaard... updates, nieuws en trending

Nieuwe woonwinkel in de regio: Dé Huismeesters

“Dé Huismeesters” opent medio juli haar deuren in een splinternieuwe winkel aan de Houtakker 12a, in Bemmel. Dé Huismeesters is ontstaan door het samengaan van twee (oud) bekende woonwinkels uit de regio, namelijk Mattijssen Woonwinkel uit Bemmel en Jeurissen Wonen uit Huissen. Deze twee woonwinkels bundelen hun krachten en gaan gezamenlijk verder als “dé Huismeesters”.

Door de samensmelting ontstaat een ervaren team dat klanten graag adviseert en ondersteunt bij de keuzes die gemaakt worden om te genieten in een omgeving die bij de klant past. In onze winkel hebben wij, naast de basis collectie, ook de laatste trends in stoffen, behang, verf, raamdecoratie, beglazing en vloeren. Onze stylistes luisteren en denken graag met de klant mee, ieder interieur is tenslotte uniek.

Kwaliteit en vakmanschap staan zoals vanouds voorop zodat de klant zorgeloos kan genieten. Dé Huismeesters vinden een tevreden klant het mooiste visitekaartje dat er is.

De twee schildersbedrijven Jeurissen Schilderwerken BV en Schildersbedrijf Harry Mattijssen BV blijven onafhankelijk bestaan. Aanstaande zaterdag (12juni) is de laatste dag dat de woonwinkel van Mattijssen in Bemmel open is. In de tussentijd kunt u voor verf terecht bij Jeurissen Wonen in Huissen.

Voor meer informatie: www.huismeesters.com

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersoon Jasper Breurkens is te bereiken via onderstaande contactgegevens.

Rechtstreeks contact

Jasper Breurkens
T: 06 - 21 94 07 09
E: j.breurkens@lingewaard.nl

Uw onderneming vestigen in Lingewaard?

Lingewaard ligt tussen de Randstad en Duitsland aan de A15. Het economisch klimaat in de gemeente Lingewaard is goed. Dat uit zich onder andere in de aanwezigheid van veel bedrijven in diverse sectoren.

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact