Bedrijventerreinen Lingewaard... updates, nieuws en trending

Ontdek de voordelen van Gemeente Lingewaard

Een pracht gemeente is het. Om te wonen, te werken, te recreëren en te ondernemen. Gemeente Lingewaard met haar 8 kernen ligt centraal tussen de Randstad en het Ruhrgebied. Midden in de natuur en het stroomgebied van de Waal, Nederrijn en Linge. Daarnaast grenst de gemeente aan het Pannerdensch Kanaal. Het heeft twee toeristische trekpleisters: Fort Pannerden en Kasteel Doornenburg. De sociale cohesie is groot. Kortom, een gemeente met een prima vestigingsklimaat.

Zodra we dorpskern Bemmel binnenrijden, zien we een bedrijventerrein in ontwikkeling: Houtakker II. “Hier komt onder meer het gigantische bedrijfspand van Rent-All & Fairlight, verhuur- en verkoopbedrijf van licht, audio en video”, vertelt Helga Witjes Wethouder van Wonen, Financiën, Economische zaken en Onderwijs enthousiast. “En veel lokale en regionale bedrijven zijn Rent-All & Fairlight al gevolgd. Onze gemeente kenmerkt zich door kwalitatieve bedrijven. Je ziet hier vooral bedrijven waar vakwerk en kwaliteit centraal staan. Geen massa, maar exclusiviteit. Dat maakt dat de ondernemers elkaar sneller opzoeken voor samenwerking vanwege dezelfde kwaliteitsvisie.”

Lees hier het hele artikel!

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersoon Jasper Breurkens is te bereiken via onderstaande contactgegevens.

Rechtstreeks contact

Jasper Breurkens
T: 06 - 21 94 07 09
E: j.breurkens@lingewaard.nl

Uw onderneming vestigen in Lingewaard?

Lingewaard ligt tussen de Randstad en Duitsland aan de A15. Het economisch klimaat in de gemeente Lingewaard is goed. Dat uit zich onder andere in de aanwezigheid van veel bedrijven in diverse sectoren.

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact