Bedrijventerreinen Lingewaard... updates, nieuws en trending

Ontsluiting Houtakker II officieel geopend

De nieuwe ontsluiting voor bedrijventerrein Houtakker II is officieel geopend door wethouder Johan Sluijter. Hiermee zijn ook de verkeerslichten op dit kruispunt in werking gesteld.

Het nieuwe kruispunt gaat vooral de Papenstraat in Bemmel ontlasten. Aanwonenden krijgen momenteel nog al het verkeer van en naar bedrijventerrein De Houtakker langs hun deur.

Het overgrote deel kan nu voor de nieuwe rechtstreekse aansluiting op de Van Elkweg kiezen. Dat is voor de meeste chauffeurs ongeveer 1 kilometer korter. Ook de Bemmelse brandweer heeft nu een snellere route richting Haalderen en bedrijventerreinen Bergerden en Pannenhuis.

Vanaf januari zal gewerkt worden aan de noordzijde van de Betuweroute om daar de Karstraat ook van twee naar vier rijstroken te verbreden. De komende tijd zal de wegbeheerder nog een aantal laatste klussen afronden.

Bekijk hier het hele nieuwsbericht.

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersoon Jasper Breurkens is te bereiken via onderstaande contactgegevens.

Rechtstreeks contact

Jasper Breurkens
T: 06 - 21 94 07 09
E: j.breurkens@lingewaard.nl

Uw onderneming vestigen in Lingewaard?

Lingewaard ligt tussen de Randstad en Duitsland aan de A15. Het economisch klimaat in de gemeente Lingewaard is goed. Dat uit zich onder andere in de aanwezigheid van veel bedrijven in diverse sectoren.

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact