Bedrijventerreinen Lingewaard... updates, nieuws en trending

Regie op Houtakker II bij de ondernemers

De ondernemers van bedrijventerrein Houtakker II dat nog volop in ontwikkeling is, krijgen zelf de regie in handen. Stichting Beheer Bedrijventerrein Houtakker II, dat onlangs is opgericht, is daarin de spil. 

Inmiddels zijn er zes kavels bezet en er zijn nog een tiental kavels vacant. Deze kavels hebben een oppervlakte van 1.000 tot 4.000 m2. De regie is door de gemeente Lingewaard weggelegd bij de ondernemers op het terrein. Ze zijn daarmee verantwoordelijk voor de inrichting van het terrein, onderhoud en beveiliging. Gemeente Lingewaard wil deze werkzijl graag ook op andere bedrijventerreinen toepassen.

Martien Bulters ziet vooral de praktische voordelen van het uitbesteden van taken door de overheid aan maatschappelijke partijen, een trend van de laatste jaren. ,,Het is voor nieuwe ondernemers makkelijker om via ons zaken met de gemeente te doen.  Wij weten van de hoed en de rand en zo kan er sneller geschakeld worden.” Het aanschaffen van verlichting en bewaking zijn dan ook belangrijke speerpunten geeft Bulters aan. ,,Zo zijn groene hagen verplicht, gezamenlijk onderhoud is dan vooral praktisch en goedkoper.” 

Als ondernemers zich op bedrijventerrein Houtakker II willen vestigen zijn ze verplicht om zich aan te sluiten bij de stichting en deel te nemen aan collectieve regelingen. Bulters geeft daarbij aan dat de bewaking door een professioneel bedrijf onder gebracht zal worden.

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersoon Jasper Breurkens is te bereiken via onderstaande contactgegevens.

Rechtstreeks contact

Jasper Breurkens
T: 06 - 21 94 07 09
E: j.breurkens@lingewaard.nl

Uw onderneming vestigen in Lingewaard?

Lingewaard ligt tussen de Randstad en Duitsland aan de A15. Het economisch klimaat in de gemeente Lingewaard is goed. Dat uit zich onder andere in de aanwezigheid van veel bedrijven in diverse sectoren.

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact