Bedrijventerreinen Lingewaard... updates, nieuws en trending

Versteeg Motoren zet een mooie stap in Lingewaard

Versteeg Motoren gaat een mooie stap zetten in 2020. Zij gaan zich vestigen in Lingewaard. Zij zullen hier een nieuw pand gaan bouwen. 

Versteeg Motoren is een jong en dynamisch bedrijf. Na 15 jaar in- & verkoop ervaring in de mobiliteitsbranche hebben zij de stap gezet om de hobby in motoren verder te professionaliseren. Door deze jarenlange ervaring, hebben zij een groot netwerk opgebouwd. Met deze relaties, in zowel binnen- als buitenland, kopen zij prachtige motoren. Het aanbod wordt selectief gekozen, enkel de mooiste en zuiverste exemplaren halen de Versteeg Motoren norm.

Versteeg Motoren is dé plaats om uw Italiaanse, Japanse of Duitse supersport, naked bike, supermotard of tour aan te kopen.Neem eens een kijkje op de website!

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersonen Etienne Vermeulen en Harold Koers zijn te bereiken via onderstaande contactgegevens. 

Rechtstreeks contact

Etienne Vermeulen
T: 026 - 326 02 20 / 06 - 31 04 87 00
E: e.vermeulen@lingewaard.nl

Harold Koers
T: 026 - 326 01 55 / 06 - 15 34 38 54
E: h.koers@lingewaard.nl

Uw onderneming vestigen in Lingewaard?

Lingewaard ligt tussen de Randstad en Duitsland aan de A15. Het economisch klimaat in de gemeente Lingewaard is goed. Dat uit zich onder andere in de aanwezigheid van veel bedrijven in diverse sectoren.

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact