Bedrijventerreinen Lingewaard... updates, nieuws en trending

Vorderingen nieuwbouw Tegelgroep Nederland

Er zijn inmiddels duidelijke vorderingen te zien op bedrijventerrein Pannenhuis II in Bemmel. Momenteel wordt er gewerkt aan de fundering van de nieuwbouw van Tegelgroep Nederland. Het nieuwe moderne en duurzame distributiecentrum wordt ontwikkeld door vastgoedgroep Goodman Group. VDR Bouwgroep verzorgt de bouw.

Tegelgroep Nederland voegt drie van haar bestaande magazijnen samen op één plek. Daarmee maakt ze haar activiteiten efficiënter. Ook heeft ze ruimte voor groei van haar producten. Door alles in één distributiecentrum te consolideren, kan Tegelgroep Nederland haar klanten beter en professioneler van dienst zijn en kunnen zij besparingen realiseren door lagere transportkosten.

Meer weten of de prachtige video bekijken? Klik dan hier!

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersoon Jasper Breurkens is te bereiken via onderstaande contactgegevens.

Rechtstreeks contact

Jasper Breurkens
T: 06 - 21 94 07 09
E: j.breurkens@lingewaard.nl

Uw onderneming vestigen in Lingewaard?

Lingewaard ligt tussen de Randstad en Duitsland aan de A15. Het economisch klimaat in de gemeente Lingewaard is goed. Dat uit zich onder andere in de aanwezigheid van veel bedrijven in diverse sectoren.

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact