Eerste paal Rent-All en Fairlight op Houtakker II 

Eerste paal Rent-All en Fairlight op Houtakker II in Bemmel is geslagen

Voor de nieuwbouw van Rent-All en Fairlight op Houtakker II in Bemmel is 25 september 2018 de eerste heilpaal geslagen. Met de nieuwbouw van een prachtige kavel van ruim 3 ha. komt er een schitterende blikvanger naast de A15. 

Met deze nieuwbouw blijven Rent-All en Fairlight in Lingewaard, alleen verhuizen zij naar een grotere locatie. Wethouder Economische Zaken Helga Witjes geeft aan trots te zijn dat de hoofdvestigingen gegrondvest blijven in Lingewaard. Dit zorgt voor zowel nationale als internationale bekendheid en biedt kansen voor werkgelegenheid. Eigenaar Theo van Workum gaf aan dat Bemmel het centrum van Europa binnen de wereld van de entertainment wordt!

In de toekomst zullen Rent-All en Fairlight nog beter samen kunnen werken zonder dat hun identiteit hieronder zal lijden. Rent-All en Fairlight kunnen met de nieuwbouw nog efficiënter te werk gaan, want Verhuur en verkoop van licht-, audio- en videoapparatuur en rigging gaan nauw samen. De nieuwe locatie heeft een goede verbinding met de A15, hierdoor wordt het transport effectiever in vergelijking met de oude locatie.

Rent-All

Rent-All is een verhuurbedrijf van licht-, audio- en videoapparatuur en rigging dat actief is binnen heel Europa. Niet alleen alle apparatuur wordt volledig verzorgd, ook de transport van en naar locatie is beschikbaar. Met deze nieuwe locatie kan Rent-All nog effectiever te werk gaan. 

Rent-All verzorgt dus van top tot teen alle apparatuur, de transport en de op- en afbouw voor theater, televisie, concerten en beurzen. Het snel, veilig en efficiënt werken met bekwame en creatieve vakmensen is hun sterke punt. Rent-All leverde onder andere apparatuur voor Defqon 1, de Nijmeegse Vierdaagse en Armin van Buuren. 
Naast het hoofdkantoor Bemmel heeft Rent-All nog een vestiging in Amsterdam en twee vestigingen in Duitsland. Het groeiende bedrijf heeft niet voor niets de slogan ‘Your equipent supplier in Europe’.

Fairlight

Met ruim 30 jaar ervaring is Fairlight een betrouwbare leverancier van licht- en geluidsapparatuur voor de professionele markt. Met de toonaangevende A-merken weet Fairlight theaters, podia, winkelcentra, tv studio’s en live events om te toveren naar iets bijzonders. 

Fairlight kan jou ook van advies, ontwerp en installatie voorzien. Met de projectafdeling kunnen zij een volledig turn-key project realiseren. Ook voor installatie, reparatie en onderhoud van producten kun je terecht bij Fairlight, de deskundige technische dienst staat dan voor jou klaar! 
In Bemmel is de spectaculaire showroom te zien welke is uitgerust met alle producten. Proef de sfeer en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Regelmatig worden hier ook workshops gegeven om de fijne kneepjes van het vak te leren. Vind hier mee info.

Projectontwikkeling

Boelens de Gruyter is de projectontwikkelaar van Rent-All en Fairlight. Sinds 2007 is Boelens de Gruyter actief in commercieel vastgoed en woningbouw. Met hun enthousiaste team hebben zij al aan diverse projecten gewerkt. Zij hebben een flexibele, transparante, nuchtere en ervaringsgerichte werkwijze waarbij de klant centraal staat. Eerder heeft Boelens de Gruyter de twee bedrijfshallen in Amsterdam voor Rent-All succesvol ontwikkeld. 

Wijnen Bouw verzorgt de vastgoedontwikkeling in dit project. Het van oorsprong familiebedrijf bouwt al sinds 1885. Zij ontwikkelen, realiseren en exploiteren projecten. Doordat Wijnen alle disciplines in huis heeft, van ontwikkelaar, bouwteammanager tot installateur, kunnen zij totaalconcepten aanbieden en de opdrachtgevers compleet ontzorgen.

Een beeldimpressie

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersonen Etienne Vermeulen, Harold Koers en Thijs Zee zijn te bereiken via onderstaande contactgegevens. 

Rechtstreeks contact

Etienne Vermeulen
T: 026 - 326 02 20 / 06 - 31 04 87 00
E: e.vermeulen@lingewaard.nl

Harold Koers
T: 026 - 326 01 55 / 06 - 40 06 66 06
E: h.koers@lingewaard.nl

Thijs Zee (Agropark)
T: 026 - 326 01 55 / 06 - 13 47 27 54 
E: t.zee@lingewaard.nl 

Folders over de bedrijventerreinen in Lingewaard

Wilt u meer weten over de bedrijventerreinen in Lingewaard? We zijn ook ook folders aan het maken waarin u veel informatie kunt vinden. Deze kunt u binnenkort hier online lezen en downloaden.

> Folder Bedrijventerrein Agropark II, Lingewaard
> Folder Bedrijventerrein Houtakker II, Lingewaard
> Folder Bedrijventerrein Pannenhuis II, Lingewaard 

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact