Bedrijventerrein
met grote mate van vrijheid

Bedrijventerrein Agropark II, Lingewaard

Goed bereikbaar en representatief bedrijventerrein

Bedrijventerrein Agropark II ligt aan de Karstraat tussen Bemmel en Huissen, op korte afstand van de A15. Het bedrijvenpark maakt deel uit van het tuinbouwontwikkelingsgebied NEXTgarden. Het bedrijventerrein is goed bereikbaar en representatief.

Agropark II richt zich momenteel op ondernemingen die gelieerd zijn aan de land- en tuinbouwsector. Op korte termijn zal Agropark ombestemd worden naar een regulier bedrijventerrein.

Inmiddels hebben al verschillende ondernemingen zich op dit nieuwe bedrijventerrein gevestigd. Daarnaast worden er gesprekken gevoerd met een aantal belangstellenden.

Een flexibel plan met een grote mate van vrijheid aan ondernemingen

Voor Agropark is een flexibel plan ontwikkeld, waarmee een grote mate van vrijheid wordt geboden aan ondernemingen. De kavels worden flexibel en naar wens op maat ingedeeld. Inmiddels zijn er verschillende bedrijven die een stuk grond hebben gekocht op het Agropark. Vind hier een impressie van Agropark II.

Op onderstaande kavelkaart kun je zien welke kavels op dit moment beschikbaar, verkocht of in optie zijn.

Voor dit bedrijventerrein is een grondprijs vastgesteld van €125,- per m2 perceel (k.k. / excl. BTW, prijspeil 2020).

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersoon Jasper Breurkens is te bereiken via onderstaande contactgegevens.

Rechtstreeks contact

Jasper Breurkens
T: 06 - 21 94 07 09
E: j.breurkens@lingewaard.nl

Uw onderneming vestigen in Lingewaard?

Lingewaard ligt tussen de Randstad en Duitsland aan de A15. Het economisch klimaat in de gemeente Lingewaard is goed. Dat uit zich onder andere in de aanwezigheid van veel bedrijven in diverse sectoren.

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact