Breng - Connexxion

Breng is een onderdeel van Connexxion openbaar vervoer. Connexxion is marktleider in stad- en streekvervoer binnen Nederland. Zo is het bedrijf actief in 18 vervoersgebieden actief. Connexxion/Breng wil op een duurzame manier vervoersdiensten leveren en voldoen aan de essentiële eisen van verwachtingen van de klanten en opdrachtgevers.

Bij het leveren van de diensten, staat de veiligheid en gezondheid van medewerkers en reizigers en de bescherming van het milieu centraal. Dit uitgangspunt is essentieel voor de bedrijfsvoering en vormt de onmisbare basis in alles wat er gedaan wordt. Connexxion heeft meerdere merknamen en sublabels waaronder Breng. Breng is actief in de regio Arnhem-Nijmegen.

Connexxion is weer een onderdeel van Transdev dat wereldspeler is op het gebied van mobiliteit. Binnen Nederland zijn er 12.000 mensen actief voor de organisatie.

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersonen Etienne Vermeulen en Harold Koers zijn te bereiken via onderstaande contactgegevens. 

Rechtstreeks contact

Etienne Vermeulen
T: 026 - 326 02 20 / 06 - 31 04 87 00
E: e.vermeulen@lingewaard.nl

Harold Koers
T: 026 - 326 01 55 / 06 - 15 34 38 54
E: h.koers@lingewaard.nl

Uw onderneming vestigen in Lingewaard?

Lingewaard ligt tussen de Randstad en Duitsland aan de A15. Het economisch klimaat in de gemeente Lingewaard is goed. Dat uit zich onder andere in de aanwezigheid van veel bedrijven in diverse sectoren.

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact