Hollarts Plastic Group BV

Hollarts Plastic Group is actief is kunststofspuitgietbedrijf en zorgt voor ontwikkeling , productie en levering van kunststof spuitgietproducten

Geschiedenis
Hollarts is een middelgroot bedrijf dat is opgericht in 1988. Toen der tijd hebben de heer Arts en de heer Holland de activiteiten van Beccon Plastics overgenomen en de naam veranderd in Hollarts Kunststoftechniek BV. Later werd de vestiging in Didam uitgebreid met de vestiging in Huissen.

Filosofie van Hollarts
Kunststof spuitgietproducten spelen een belangrijke rol in de kernprocessen van klanten. Of het nu gaat om logistieke middelen, technische toepassingen, dunwandige producten of artikelen voor consumentengebruik; de werkwijze is daar geheel op toegespitst. Hollarts levert vooral aan de bloementeelt, de voedselverwerkende industrie en de levensmiddelenbranche. De industriële producten worden vooral in verwarmigoogle.ng en ventilatie gebruikt. De goederen die aan de consumentenmarkt aangeboden worden zijn divers en niet- branchegebonden.

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersonen Etienne Vermeulen en Harold Koers zijn te bereiken via onderstaande contactgegevens. 

Rechtstreeks contact

Etienne Vermeulen
T: 026 - 326 02 20 / 06 - 31 04 87 00
E: e.vermeulen@lingewaard.nl

Harold Koers
T: 026 - 326 01 55 / 06 - 15 34 38 54
E: h.koers@lingewaard.nl

Folders over de bedrijventerreinen in Lingewaard

Wilt u meer weten over de bedrijventerreinen in Lingewaard? We zijn ook ook folders aan het maken waarin u veel informatie kunt vinden. Deze kunt u binnenkort hier online lezen en downloaden.

> Folder Bedrijventerrein Agropark II, Lingewaard
> Folder Bedrijventerrein Houtakker II, Lingewaard
> Folder Bedrijventerrein Pannenhuis II, Lingewaard 

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact