Jansen Totaal Wonen

Kwaliteit, service en een goede begeleiding gedurende het hele proces. Daar staat Jansen Totaal Wonen bekend om. Ook bij de keukens! 50 jaar ervaring onder zowel de zelf opgeleide adviseurs, de orderverwerkers als de monteurs. Zo wordt de vanzelfsprekende Jansen-kwaliteit gewaarborgd. Bovendien zorgt de transparante werkwijze voor aantoonbaar eerlijke prijzen!

De adviseurs van Jansen totaal wonen hebben één doel: jouw keukenwens realiseren. Samen met jou! Ze nemen uitgebreid de tijd om jou te begeleiden in dit proces. De wensen worden tot in detail doorgenomen. Op deze manier komen de creatieve adviseurs tot complete adviezen. Vanzelfsprekend wordt het budget geen moment uit het oog verloren. Je kunt het immers zo gek maken als je zelf wilt!

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersonen Etienne Vermeulen en Harold Koers zijn te bereiken via onderstaande contactgegevens. 

Rechtstreeks contact

Etienne Vermeulen
T: 026 - 326 02 20 / 06 - 31 04 87 00
E: e.vermeulen@lingewaard.nl

Harold Koers
T: 026 - 326 01 55 / 06 - 15 34 38 54
E: h.koers@lingewaard.nl

Uw onderneming vestigen in Lingewaard?

Lingewaard ligt tussen de Randstad en Duitsland aan de A15. Het economisch klimaat in de gemeente Lingewaard is goed. Dat uit zich onder andere in de aanwezigheid van veel bedrijven in diverse sectoren.

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact