Lolapop Holding B.V.

Lolapop Holding B.V. heeft een pand gerealiseerd op bedrijventerrein Houtakker II in gemeente Lingewaard. De nieuwbouw bevat vier magazijnen, twee kantoorruimtes en een ontwerp- en fotostudio. Het voorste gedeelte van het pand is door de werkmaatschappij Het Noviteitenkabinet B.V. in gebruik genomen. De overige twee magazijnen en kantoorruimte zullen worden verhuurd. De bouw is verzorgd door Valeres Industriebouw.

KIMU 
Wereldwijd zijn ze terug te vinden, de onesies en feest-/festivalartikelen van KIMU. Ooit begonnen vanuit de huiskamer door een combinatie van een onstopbare handelsgeest en grote passie voor verkleden. KIMU is marktleider in Nederland en België in dierenonesies in alle maten, van jong tot oud. Momenteel is FeestinjeBeest.nl de enige webshop op dit gebied met een grote voorraad en snelle verzendwijze. Door de verhuizing naar een groter pand, kan het assortiment van KIMU in de toekomst verder worden uitgebreid.

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersonen Etienne Vermeulen en Harold Koers zijn te bereiken via onderstaande contactgegevens. 

Rechtstreeks contact

Etienne Vermeulen
T: 026 - 326 02 20 / 06 - 31 04 87 00
E: e.vermeulen@lingewaard.nl

Harold Koers
T: 026 - 326 01 55 / 06 - 15 34 38 54
E: h.koers@lingewaard.nl

Folders over de bedrijventerreinen in Lingewaard

Wilt u meer weten over de bedrijventerreinen in Lingewaard? We zijn ook ook folders aan het maken waarin u veel informatie kunt vinden. Deze kunt u binnenkort hier online lezen en downloaden.

> Folder Bedrijventerrein Agropark II, Lingewaard
> Folder Bedrijventerrein Houtakker II, Lingewaard
> Folder Bedrijventerrein Pannenhuis II, Lingewaard 

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact