Lolapop Holding B.V.

Lolapop Holding B.V. heeft een pand gerealiseerd op bedrijventerrein Houtakker II in gemeente Lingewaard. De nieuwbouw bevat vier magazijnen, twee kantoorruimtes en een ontwerp- en fotostudio. Het voorste gedeelte van het pand is door de werkmaatschappij Het Noviteitenkabinet B.V. in gebruik genomen. De overige twee magazijnen en kantoorruimte zullen worden verhuurd. De bouw is verzorgd door Valeres Industriebouw.

KIMU 
Wereldwijd zijn ze terug te vinden, de onesies en feest-/festivalartikelen van KIMU. Ooit begonnen vanuit de huiskamer door een combinatie van een onstopbare handelsgeest en grote passie voor verkleden. KIMU is marktleider in Nederland en België in dierenonesies in alle maten, van jong tot oud. Momenteel is FeestinjeBeest.nl de enige webshop op dit gebied met een grote voorraad en snelle verzendwijze. Door de verhuizing naar een groter pand, kan het assortiment van KIMU in de toekomst verder worden uitgebreid.

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersoon Jasper Breurkens is te bereiken via onderstaande contactgegevens.

Rechtstreeks contact

Jasper Breurkens
T: 06 - 21 94 07 09
E: j.breurkens@lingewaard.nl

Uw onderneming vestigen in Lingewaard?

Lingewaard ligt tussen de Randstad en Duitsland aan de A15. Het economisch klimaat in de gemeente Lingewaard is goed. Dat uit zich onder andere in de aanwezigheid van veel bedrijven in diverse sectoren.

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact