Perfect View

Perfect view is actief op het gebied van slanke stalen ramen en deuren. Zowel voor binnen als buiten worden de slankste stalen profielsystemen (30mm) ter wereld aangeboden. De producten passen perfect binnen nieuwbouw en/of renovatieprojecten.

Perfect View is ontstaan op 1 januari 2014 en bestaat momenteel uit acht personen. Het bedrijf komt voort uit een samenwerking van de bedrijven Koon en MHB. MHB is gespecialiseerd op het gebied van productie van de slankste ramen, deuren en gevels. Er wordt een hecht collectief gevormd door de langdurige samenwerking. De bedrijven blijven de krachten bundelen zodat de klanten optimaal kunnen krijgen wat zij voor ogen hebben.

Perfect Steel is onderdeel van Perfect View en is ontstaan op 1 januari 2016. Tot op heden zijn er tal van projecten verwerkt. Daarbij is er veel ervaring opgedaan en is de kennis enorm gegroeid. Het bedrijf doet alleen maatwerk, geen standaard producten, maar alles voor iedere klant op maat gemaakt. Niet alleen voor nieuwbouw, maar ook voor renovaties en verbouwingen. Perfect Steel is een allround professional op het gebied van las- en constructiewerken van staal.

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersonen Etienne Vermeulen en Harold Koers zijn te bereiken via onderstaande contactgegevens. 

Rechtstreeks contact

Etienne Vermeulen
T: 026 - 326 02 20 / 06 - 31 04 87 00
E: e.vermeulen@lingewaard.nl

Harold Koers
T: 026 - 326 01 55 / 06 - 15 34 38 54
E: h.koers@lingewaard.nl

Uw onderneming vestigen in Lingewaard?

Lingewaard ligt tussen de Randstad en Duitsland aan de A15. Het economisch klimaat in de gemeente Lingewaard is goed. Dat uit zich onder andere in de aanwezigheid van veel bedrijven in diverse sectoren.

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact