Bedrijven op bedrijventerreinen Lingewaard

Gevestigde relevante bedrijven op de bedrijventerrein

Bedrijventerreinen

Binnen de gemeente Lingewaard zijn diverse bedrijventerreinen. Momenteel vindt er uitbereiding plaats van een aantal huidige bedrijventerreinen.

De bedrijventerreinen Houtakker, Pannenhuis en Agropark zullen uitgebreid worden met bedrijventerreinen Houtakker II, Pannenhuis II en Agropark II.

Op alle terreinen zijn nog volop kavels beschikbaar, twijfelt u dat er iets voor u tussen zit? Er is geen vaste verkaveling waardoor de kavels af te stemmen zijn op de wens van de klant.

Ligging en uitstraling

De bedrijventerreinen van de gemeente Lingewaard zijn uitstekend bereikbaar door de ligging aan de A15 tussen de Randstad en Duitsland. Zo zijn Arnhem en Nijmegen al binnen 15 minuten bereikbaar. 

Buiten een goede ligging en uitstraling zijn de omliggende bedrijven vaak ook belangrijk om naar te kijken. Op de bedrijventerreinen zijn al enkele bedrijven gevestigd. De variatie van de bedrijven is erg groot.

Benieuwd wie je mogelijke buren kunnen worden? Klik op het bedrijventerrein en zie je mogelijke buren! Houtakker II, Agropark IIPannenhuis II

De ligging van de bedrijventerreinen

De bedrijven & terreinen van Lingewaard

Bedrijventerrein Agropark II

Op bedrijventerrein Agropark zijn al flink wat bedrijven gevestigd. Agropark II heeft tot nu toe de meeste bedrijven op het bedrijventerrein in vergelijking met Houtakker II en Pannenhuis II. Echter zijn er nog steeds kavels beschikbaar op het terrein waar al meerdere grote bedrijven gevestigd zijn.  

Grote bedrijven als Choi Kwai, Certilas, Groen Gas Gelderland, Jansen Totaal Wonen en Willemsen Interieurbouw hebben gekozen voor bedrijventerrein Agropark vanwege de beschikbare ruimte en de goede bereikbaarheid. Ook kleinere bedrijven als GPI Elektrotechniek en Secure Flex hebben een relatief nieuwe vestiging op bedrijventerrein Agropark gerealiseerd.  

Benieuwd naar wie alle mogelijke buren kunnen worden? Klik dan hier om ze allemaal te bekijken!

Bedrijventerrein Houtakker II

Bedrijventerrein Houtakker is onlangs bouwrijp gemaakt. Het bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar door de directe ligging aan de A15. De ligging zorgt er dan wel voor dat er strenger gekeken wordt naar de beeldkwaliteit. Er zijn al een aantal bedrijven en ondernemers gevestigd op dit het terrein. Houtakker II richt zich vooral op kleinschaligere bedrijven.

Momenteel zijn er pas twee bedrijven gevestigd op bedrijventerrein Houtakker II. Brezan Automaterialen heeft een modern pand neergezet dat de aandacht trekt. Naast Brezan zit ook Transportbedrijf Derks op Houtakker II gevestigd.

Benieuwd naar de bedrijven? Kijk dan hier verder!

Bedrijventerrein Pannenhuis II

Op bedrijventerrein Pannenhuis II zitten pas enkele bedrijven. Er is nog veel ruimte voor ontwikkeling en mooie bedrijven.

Momenteel zit Breng (onderdeel van Connexxion) gevestigd met een mooi terrein waar alle bussen klaar staan voor de chauffeurs. Autodemontagebedrijf Jansen van Beek zit aan de buitenkant van het bedrijventerrein. Momenteel wordt er een nieuw pand gebouwd voor Perfect View, er is gekozen om uit te breiden op bedrijventerrein Pannenhuis II.

In de omgeving zijn meerdere bedrijven gevestigd op bedrijventerrein Pannenhuis I. Bedrijven als Snel BV, Joosten Kunststoffen, Rent-All en Fairlight zijn daar mooie voorbeelden van.

Buiten de genoemde bedrijven zijn er natuurlijk nog meer relevante bedrijven, bekijk ze hier!

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersonen Etienne Vermeulen, Harold Koers en Thijs Zee zijn te bereiken via onderstaande contactgegevens. 

Rechtstreeks contact

Etienne Vermeulen
T: 026 - 326 02 20 / 06 - 31 04 87 00
E: e.vermeulen@lingewaard.nl

Harold Koers
T: 026 - 326 01 55 / 06 - 15 34 38 54
E: h.koers@lingewaard.nl

Thijs Zee (Agropark)
T: 026 - 326 01 55 / 06 - 13 47 27 54 
E: t.zee@lingewaard.nl

Folders over de bedrijventerreinen in Lingewaard

Wilt u meer weten over de bedrijventerreinen in Lingewaard? We zijn ook ook folders aan het maken waarin u veel informatie kunt vinden. Deze kunt u binnenkort hier online lezen en downloaden.

> Folder Bedrijventerrein Agropark II, Lingewaard
> Folder Bedrijventerrein Houtakker II, Lingewaard
> Folder Bedrijventerrein Pannenhuis II, Lingewaard 

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact