Nieuwbouw
Harry Mattijssen 

Nieuwbouw Harry Mattijssen, bedrijventerrein Houtakker II

Schildersbedrijf Harry Mattijssen BV en Verf en Wonen Mattijssen uit Bemmel zijn al jaren een begrip in de regio als het gaat over schilderwerk, alle schilderbenodigdheden, behang, vloeren, gordijnen, karpets en beglazing.

Met een kleine 40 medewerkers wordt de stap gemaakt om een ruimer jasje in de huisvesting te krijgen om de service en klantgerichte werkwijze te optimaliseren. Hiervoor is 5000 m2 grond aangekocht op industrieterrein Houtakker II in Bemmel om een winkel met opslagloods te realiseren. Het gebouw dient een moderne, frisse uitstraling te hebben waarbij er duurzaam gebouwd dient te worden.
Met de nieuwbouw wil de firma zich verder uitrusten om de medewerkers en de klanten het best passend te helpen in de keuzes die men moet maken. Zij helpen de klant om te kiezen wat voor interieur men wil, welke kleur daarbij past en hoe ze dat het beste aan kunnen pakken.

Mattijssen onderscheidt zich door bewust, realistisch en klantgericht te werken waarbij de hoogst bereikbare kwaliteit van werken voorop staat. Ze willen zichzelf continue uitdagen en verbeteren maar zeker het plezier in werk en vooral het leven niet uit het oog verliezen.

Kijk jij mee met de beelden van de nieuwbouw?

Nieuwbouw Harry Mattijssen in de sneeuw

Staalconstructie 

Eerste paal 

Afgelopen 2 november is de bouw van het nieuwe bedrijfspand begonnen! Op symbolische wijze hebben drie generaties van de familie Mattijssen de eerste paal de grond in geslagen, de eerste van de 75 in totaal.
Het nieuwe pand zal naar verwachting medio 2021 haar deuren openen. Er komt een moderne showroom waarbij de producten nog beter te zien voor de klanten. Er zal een complete sfeerbeleving neergezet worden.

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersonen Etienne Vermeulen en Harold Koers zijn te bereiken via onderstaande contactgegevens. 

Rechtstreeks contact

Etienne Vermeulen
T: 026 - 326 02 20 / 06 - 31 04 87 00
E: e.vermeulen@lingewaard.nl

Harold Koers
T: 026 - 326 01 55 / 06 - 15 34 38 54
E: h.koers@lingewaard.nl

Folders over de bedrijventerreinen in Lingewaard

Wilt u meer weten over de bedrijventerreinen in Lingewaard? We zijn ook ook folders aan het maken waarin u veel informatie kunt vinden. Deze kunt u binnenkort hier online lezen en downloaden.

> Folder Bedrijventerrein Agropark II, Lingewaard
> Folder Bedrijventerrein Houtakker II, Lingewaard
> Folder Bedrijventerrein Pannenhuis II, Lingewaard 

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact