Tegelgroep Nederland - Goodman Group

Komst Goodman Group en Tegelgroep Nederland

Tegelgroep Nederland gaat zich vestigen op bedrijventerrein pannenhuis II in Bemmel. Afgelopen 7 mei werd een samenwerkingsovereenkomst getekend tussen gemeente Lingewaard, Goodman Group en Tegelgroep Nederland. Het nieuwe distributiecentrum wordt ontwikkeld door vastgoedgroep Goodman Group.

Tegelgroep Nederland voegt drie van haar bestaande magazijnen samen op één plek. Daarmee maakt ze haar activiteiten efficiënter. Ook heeft ze ruimte voor groei van haar producten. Door alles in één distributiecentrum te consolideren, kan Tegelgroep Nederland haar klanten beter en professioneler van dienst zijn en kunnen zij besparingen realiseren door lagere transportkosten.

Tegelgroep Nederland
Tegelgroep Nederland is de meest vooraanstaande speler op de markt van wand- en vloertegels, opererend met een volledig dekkend distributienetwerk in Nederland en België. Met een jarenlange ervaring en een grote schat aan productkennis is Tegelgroep Nederland actief in alle marktsegmenten, zowel voor indoor als voor outdoor toepassingen.
Goodman Group
Goodman Group ontwikkelt een nieuw hoogkwalitatief distributiecentrum voor Tegelgroep Nederland. Goodman Group bezit , ontwikkelt en beheert hoogwaardig industrieel vastgoed in 17 landen. Goodman heeft een uitgebreide ervaring in vastgoedontwikkeling in Nederland. Met hun klantgerichte benadering bij het ontwikkelen van industrieel en commercieel vastgoed, werken zij nauw samen met hun klanten en zorgen voor oplossingen die afgestemd worden op de behoeften van de klanten.

Nieuwbouw 
Het ultramoderne distributiecentrum zal voldoen aan hoge duurzaamheidsnormen. Goodman start in mei 2019 met de bouw van het distributiecentrum met VDR Bouwgroep. Het nieuwe logistieke centrum komt strategisch gelegen in Bemmel, midden in de regio Arnhem/Nijmegen. Het ligt op 2 km van de A15, die in de toekomst Rotterdam met Duitsland verbindt als gevolg van de geplande verbinding tussen de snelwegen A15 en A12. 

Op deze pagina kun je het verloop van de nieuwbouw volgen! Kijk je mee?

Afbouw Tegelgroep

Vorderingen nieuwbouw Tegelgroep

Fundering

Ceremoniële ondertekening

Tegelgroep Nederland gaat zich vestigen op bedrijventerrein pannenhuis II in Bemmel. Afgelopen 7 mei werd een samenwerkingsovereenkomst getekend tussen gemeente Lingewaard, Goodman Group en Tegelgroep Nederland.
Het nieuwe distributiecentrum wordt ontwikkeld door vastgoedgroep Goodman Group. 

Kijk je mee met de indrukwekkende beelden?

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersoon Jasper Breurkens is te bereiken via onderstaande contactgegevens.

Rechtstreeks contact

Jasper Breurkens
T: 06 - 21 94 07 09
E: j.breurkens@lingewaard.nl

Uw onderneming vestigen in Lingewaard?

Lingewaard ligt tussen de Randstad en Duitsland aan de A15. Het economisch klimaat in de gemeente Lingewaard is goed. Dat uit zich onder andere in de aanwezigheid van veel bedrijven in diverse sectoren.

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact