Voor kleinschaligere
representatieve bedrijven

Bedrijventerrein Houtakker II, Lingewaard

Direct aan de A15, ruimte voor toekomstmogelijkheden

Houtakker II is gelegen aan de noordoostzijde van Bemmel en maakt onderdeel uit van het bedrijventerrein de Houtakker. Het bedrijventerrein wordt aan de noord-, zuid- en westzijde begrensd door bedrijven, aan de oostzijde door het open agrarisch gebied. Aan de oostzijde ligt ook de Van Elkweg (N839).

Bedrijventerrein Houtakker II is vanwege de ligging direct aan de A15 uitstekend bereikbaar.

Het bedrijventerrein is een ideale mogelijkheid om aan de A15 een nieuw bedrijf te bouwen en zo uw onderneming ook wat ruimte betreft goede toekomstmogelijkheden te bieden.

Thuis voor ondernemingen in handel en dienstverlening

Het bedrijvenpark biedt plaats aan met name bedrijven in de sectoren handel en dienstverlening. Door deze bijzondere ligging worden zwaardere eisen gesteld aan beeldkwaliteit. Op bedrijventerrein Houtakker II zijn alle kavels in optie genomen. 

Deze bedrijven
zijn momenteel gevestigd op Houtakker II. Vind hier een impressie van Houtakker II.

Op onderstaande kavelkaart kun je zien dat alle kavels verkocht zijn of in optie zijn genomen.Voor dit bedrijventerrein is een grondprijs vastgesteld van € 140,- per m2 perceel (k.k. / excl. BTW, prijspeil 2020).

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersoon Jasper Breurkens is te bereiken via onderstaande contactgegevens.

Rechtstreeks contact

Jasper Breurkens
T: 06 - 21 94 07 09
E: j.breurkens@lingewaard.nl

Uw onderneming vestigen in Lingewaard?

Lingewaard ligt tussen de Randstad en Duitsland aan de A15. Het economisch klimaat in de gemeente Lingewaard is goed. Dat uit zich onder andere in de aanwezigheid van veel bedrijven in diverse sectoren.

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact