Ondernemingen
op en rondom Houtakker

Inspirerende ondernemingen op en rondom bedrijventerrein Houtakker

Wanneer je overweegt te vestigen op Houtakker is het wel zo fijn om te weten wie je buren zijn op het bedrijventerrein. Op deze pagina tref je een selectie van relevante buren en voorzieningen in de directe omgeving van het bedrijventerrein.
De ontwikkeling van het bedrijvenpark is in volle gang. Er vestigen toonaangevende, innovatieve en vooruitstrevende bedrijven op Houtakker. Daarnaast kunnen we binnenkort ook meer gaan melden over nieuwe ondernemingen die zich gaan vestigen op Houtakker.

Brezan

Brezan is een bedrijf dat sinds 1928 actief is in de automaterialen. Het bedrijf biedt een broedassortiment in onderdelen, accessoires, handgereedschappen, veiligheids- en reinigingsartikelen, persoonlijke beschermmiddelen en veel meer.  Meer informatie >>

Transportbedrijf Derks

Transportbedrijf Derks is ruim 90 jaar actief in transportdiensten. Met ongeveer 35 medewerkers heeft het bedrijf de dag van vandaag 40 vrachtwagens en een uitgebreid grondverzet  machinepark. Zo wordt er gewerkt met de huidige ISO normen en zijn alle wagens voorzien van boordcomputer met tracking, tranig en GPS navigatie. Meer informatie >>

Fairlight

Fairlight is al ruim 25 jaar actief als innovatieve importeur van licht en geluid voor de professionele markt. Het bedrijf is niet voor niets de absolute marktleider gezien alle laatste ontwikkeling altijd bijgehouden worden.


Volg onze actuele ontwikkelingen >
Meer informatie >>

Harry Mattijsen BV

Schildersbedrijf Harry Mattijssen BV en Verf en Wonen Mattijssen uit Bemmel zijn al jaren een begrip in de regio als het gaat over schilderwerk, alle schilderbenodigdheden, behang, vloeren, gordijnen, karpets en beglazing.

Meer informatie >>

Lolapop Holding B.V.

Wereldwijd zijn ze terug te vinden, de onesies (pluche dierenkostuums) van Lolapop Holding B.V. Met het enthousiasme over de producten en grote passie voor verkleden, is Lolapop Holding B.V. in Nederland en België marktleider in onesies met figuren. 

Volg onze actuele ontwikkelingen >
Meer informatie >>

Rent-All

Rent-All is een veelzijdig verhuurbedrijf van licht-, audio en videoapparaten en rigging. Buiten veelzijdig is het bedrijf ook innovatief. Intern wordt er gewerkt aan oplossingen om het voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken. 


Volg onze actuele ontwikkelingen >
Meer informatie >>

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersonen Etienne Vermeulen en Harold Koers zijn te bereiken via onderstaande contactgegevens. 

Rechtstreeks contact

Etienne Vermeulen
T: 026 - 326 02 20 / 06 - 31 04 87 00
E: e.vermeulen@lingewaard.nl

Harold Koers
T: 026 - 326 01 55 / 06 - 15 34 38 54
E: h.koers@lingewaard.nl

Folders over de bedrijventerreinen in Lingewaard

Wilt u meer weten over de bedrijventerreinen in Lingewaard? We zijn ook ook folders aan het maken waarin u veel informatie kunt vinden. Deze kunt u binnenkort hier online lezen en downloaden.

> Folder Bedrijventerrein Agropark II, Lingewaard
> Folder Bedrijventerrein Houtakker II, Lingewaard
> Folder Bedrijventerrein Pannenhuis II, Lingewaard 

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact