Ondernemingen
op en rondom Houtakker

Inspirerende ondernemingen op en rondom bedrijventerrein Houtakker

Wanneer je overweegt te vestigen op Houtakker is het wel zo fijn om te weten wie je buren zijn op het bedrijventerrein. Op deze pagina tref je een selectie van relevante buren en voorzieningen in de directe omgeving van het bedrijventerrein.
De ontwikkeling van het bedrijvenpark is in volle gang. Er vestigen toonaangevende, innovatieve en vooruitstrevende bedrijven op Houtakker. Daarnaast kunnen we binnenkort ook meer gaan melden over nieuwe ondernemingen die zich gaan vestigen op Houtakker.

Lintsen Verhuur

Al meer de 30 jaar verhuurt Lintsen Verhuur tenten en partybenodigdheden. Zij verhuren zowel aan particulieren als bedrijven tegen betaalbare prijzen. 
Volg onze actuele ontwikkelingen >
Meer informatie >>

Brezan

Brezan is een bedrijf dat sinds 1928 actief is in de automaterialen. Het bedrijf biedt een broedassortiment in onderdelen, accessoires, handgereedschappen, veiligheids- en reinigingsartikelen, persoonlijke beschermmiddelen en veel meer.  Meer informatie >>

Scheer Dakkapellen

Scheer Dakkapellen fabriceert zelf de dakkapellen en zal altijd gaan voor de beste kwaliteit en hoogste isolatiewaarde. De dakkapel wordt binnen een halve dag geplaatst.Volg onze actuele ontwikkelingen >
Meer informatie >>

Transportbedrijf Derks

Transportbedrijf Derks is ruim 90 jaar actief in transportdiensten. Met ongeveer 35 medewerkers heeft het bedrijf de dag van vandaag 40 vrachtwagens en een uitgebreid grondverzet  machinepark. Zo wordt er gewerkt met de huidige ISO normen en zijn alle wagens voorzien van boordcomputer met tracking, tranig en GPS navigatie. Meer informatie >>

DiVan Tegels

De combinatie van jarenlange ervaring en de groeiende vraag naar ouderwets vakmanschap zijn de redenen dat Divan Tegels al snel een toonaangevende naam in Gelderland en omgeving is geworden.
Meer informatie >>

Fairlight

Fairlight is al ruim 25 jaar actief als innovatieve importeur van licht en geluid voor de professionele markt. Het bedrijf is niet voor niets de absolute marktleider gezien alle laatste ontwikkeling altijd bijgehouden worden.


Bekijk hier de nieuwbouw >
Meer informatie >>

Harry Mattijsen BV

Schildersbedrijf Harry Mattijssen BV en Verf en Wonen Mattijssen uit Bemmel zijn al jaren een begrip in de regio als het gaat over schilderwerk, alle schilderbenodigdheden, behang, vloeren, gordijnen, karpets en beglazing.


Volg onze actuele ontwikkelingen >
Meer informatie >>

High Level Keukens

High Level Keukens maakt stijlvolle en praktische keuken geheel op maat. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan bij hen hoog in het vaandel. 
Volg onze actuele ontwikkelingen >
Meer informatie >>

Janco Visser Transport

Al ruim 20 jaar zijn wij een begrip in de regio voor zowel bedrijven als particulieren. U kunt bij Janco Visser terecht voor onder andere kippertransport, verhuur van kranen, aanneming van grondwerken en bestratingen, bouwrijp maken van terreinen en sloopwerkzaamheden.  Meer informatie >>

Lolapop Holding B.V.

Wereldwijd zijn ze terug te vinden, de onesies en feest-/festivalartikelen van KIMU. Ooit begonnen vanuit de huiskamer door een combinatie van een onstopbare handelsgeest en grote passie voor verkleden. 


Bekijk hier de nieuwbouw >
Meer informatie >>

Rent-All

Rent-All is een veelzijdig verhuurbedrijf van licht-, audio en videoapparaten en rigging. Buiten veelzijdig is het bedrijf ook innovatief. Intern wordt er gewerkt aan oplossingen om het voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken. 


Bekijk hier de nieuwbouw >
Meer informatie >>

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersoon Jasper Breurkens is te bereiken via onderstaande contactgegevens.

Rechtstreeks contact

Jasper Breurkens
T: 06 - 21 94 07 09
E: j.breurkens@lingewaard.nl

Uw onderneming vestigen in Lingewaard?

Lingewaard ligt tussen de Randstad en Duitsland aan de A15. Het economisch klimaat in de gemeente Lingewaard is goed. Dat uit zich onder andere in de aanwezigheid van veel bedrijven in diverse sectoren.

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact