Prachtige uitvalsbasis in de Betuwe tussen Arnhem en Nijmegen

Tussen Randstad en Duitsland aan de A15

Lingewaard ligt tussen de Randstad en Duitsland aan de A15.

De A15 wordt doorgetrokken en verbindt straks de Rotterdamse Haven met het Ruhrgebied (beide op circa 1,5 uur reistijd).

Lingewaard is vanuit alle windrichtingen uitstekend te bereiken over weg, water en spoor wat een groot voordeel is voor de logistiek van producten.

Tussen Arnhem en Nijmegen, ingeklemd tussen Rijn en Waal, ligt Lingewaard in de toeristische streek de Betuwe.

Lingewaard is een prachtige uitvalsbasis voor fietsen over dijken en wandelen door de uiterwaarden langs Neder-Rijn, Waal en Pannerdensch Kanaal.


Lingewaard, is een bezoek meer dan waard!

Lingewaard telt ruim 46.000 inwoners die verspreid wonen in de acht woonkernen Angeren, Bemmel, Doornenburg, Gendt, Haalderen, Huissen, Loo en Ressen.

Lingewaard is wat bevolkingsopbouw betreft een jonge gemeente. Het voorzieningenniveau op het terrein van kinderdagopvang, peuterspeelzaal, basis- en voortgezet onderwijs is goed.

Ook is er een uitgebreid en veelzijdig aanbod van sport- en culturele verenigingen.

Het winkelaanbod is in de grotere woonkernen gevarieerd en dat alles maakt het wonen in Lingewaard ook zo aantrekkelijk.

Meer informatie over Gemeente Lingewaard? Bezoek ook eens de website (www.lingewaard.nl)

Economisch klimaat

Het economisch klimaat in de gemeente Lingewaard is goed. Dat uit zich onder andere in de aanwezigheid van veel bedrijven in diverse sectoren.

Met name glastuinbouw, maar ook handel, dienstverlening, betonindustrie, steenfabrieken en transport geven een belangrijke impuls aan de lokale en regionale economie.

De gemeente Lingewaard telt in totaal tien bedrijventerreinen. Op drie daarvan is nieuwvestiging mogelijk, namelijk Agropark II, Pannenhuis II en Houtakker II.

NEXTgarden, hét ontwikkelingsgebied voor tuinbouw

NEXTgarden ligt in de agricorridor A15 en is hét ontwikkelingsgebied voor tuinbouw met 235 bedrijven en 2.150 arbeidsplaatsen.

Succesvolle ondernemers, kennisinstellingen en overheid werken hier samen aan concrete initiatieven die de hele productieketen slimmer, rendabeler en duurzamer maken.

Het ontwikkelingsgebied heeft een omvang van 735 hectare en beschikt over volop ruimte en faciliteiten voor de uitbreiding van onze succesvolle bedrijven.

NEXTgarden verwelkomt daarnaast ook graag nieuwe ondernemers.

Meer weten over NEXTgarden? Bezoek de website (www.nextgarden.nl) voor alle informatie.

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersoon Jasper Breurkens is te bereiken via onderstaande contactgegevens.

Rechtstreeks contact

Jasper Breurkens
T: 06 - 21 94 07 09
E: j.breurkens@lingewaard.nl

Uw onderneming vestigen in Lingewaard?

Lingewaard ligt tussen de Randstad en Duitsland aan de A15. Het economisch klimaat in de gemeente Lingewaard is goed. Dat uit zich onder andere in de aanwezigheid van veel bedrijven in diverse sectoren.

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact