Bedrijventerreinen Lingewaard... updates, nieuws en trending

Actuele ontwikkelingen op bedrijventerreinen Lingewaard

Wij geloven in transparantie en vinden het belangrijk om belanghebbenden goed te informeren. Daarom communiceren wij intensief en doen dat middels verschillende moderne communicatiekanalen.

Wij zijn terug te vinden op Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube en Vimeo kanaal. Graag nodigen we je uit om ons te volgen.
Via social media houden wij al onze volgers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Over sommige onderwerpen schrijven wij uitgebreider en deze nieuwsitems treft u onderstaand aan.

Lees mee en en blijf op de hoogte. 

Nieuwsberichten

Bedrijveninvesteringszone werpt vruchten af in Bemmel

Op bedrijventerrein Houtakker in Bemmel realiseren ondernemers samen met de gemeente Lingewaard een bedrijveninvesteringszone (BIZ). Deze samenwerkingsvorm stelt ze in staat het bedrijventerrein representatief en toekomstbestendig te houden en werken ze aan een duurzaam terrein en een aantrekkelijk vestigingsklimaat.

Meer informatie >>

Bijeenkomst Mobiliteitsvisie Lingewaard 2030

Hoe moet de mobiliteit in Lingewaard zich in de toekomst (2030 en verder) ontwikkelen? Dinsdag 19 oktober is er een bijeenkomst over de mobiliteitsvisie van Lingewaard in 2030.

Meer informatie >>

Nog één bedrijfsperceel te koop in Lingewaard

Lingewaard heeft na deze week nog precies één bedrijfsperceel te koop: een stuk van 3200 vierkante meter op De Houtakker in Bemmel. 

Meer informatie >>

Koeltransport Aalsmeer gaat uitbreiden op Pannenhuis II

Koeltransport Aalsmeer heeft het laatste stuk bedrijfsgrond op Pannenhuis II gekocht en gaat daar nog een grote distributieloods bouwen

Meer informatie >>

Frasers Property Industrial ontwikkelt distributiecentrum

Frasers Property Industrial heeft een brownfield locatie van 10,8 hectare gekocht op het bedrijvenpark Pannenhuis in Bemmel van Anthevast. 

Meer informatie >>

Nieuwe woonwinkel in de regio: Dé Huismeesters

“Dé Huismeesters” opent medio juli haar deuren in een splinternieuwe winkel aan de Houtakker 12a, in Bemmel. Dé Huismeesters is ontstaan door het samengaan van twee (oud) bekende woonwinkels uit de regio, namelijk Mattijssen Woonwinkel uit Bemmel en Jeurissen Wonen uit Huissen.

Meer informatie >>

Bedrijventerrein Houtakker zet vol in op zonnepanelen

Ondernemers uit Bemmel willen laten zien dat bedrijventerreinen een belangrijke rol kunnen spelen bij het opwekken en opslaan van elektriciteit uit duurzame energiebronnen als zon en wind.

Meer informatie >>

Drie bedrijfskavels verkocht op bedrijventerrein Houtakker

Dit bedrijventerrein blijft in trek. Bij lokale ondernemers die graag een nieuwe stap maken in de ontwikkeling van hun onderneming. Maar ook bij ondernemers die Houtakker een logische plek vinden om te investeren en te vestigen.

Meer informatie >>

Verspreiden Enzo is begonnen aan de afbouw

De nieuwbouw van Verspreiden Enzo op bedrijventerrein Pannenhuis II is begonnen aan de afbouw. Binnenkort zullen zij zich gaan vestigen in Lingewaard. 

Meer informatie >>

Nieuwbouw Harry Mattijssen in volle gang!

Er is volop bedrijvigheid op de bedrijventerreinen in Lingewaard. De nieuwbouw van Harry Mattijssen is in volle gang.

Meer informatie >>

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersoon Jasper Breurkens is te bereiken via onderstaande contactgegevens.

Rechtstreeks contact

Jasper Breurkens
T: 06 - 21 94 07 09
E: j.breurkens@lingewaard.nl

Uw onderneming vestigen in Lingewaard?

Lingewaard ligt tussen de Randstad en Duitsland aan de A15. Het economisch klimaat in de gemeente Lingewaard is goed. Dat uit zich onder andere in de aanwezigheid van veel bedrijven in diverse sectoren.

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact