Voor bedrijven met een
grotere ruimtebehoefte

Bedrijventerrein Pannenhuis II, Lingewaard

Klaar voor de toekomst, direct aan de verlengde A15

Het nieuwe bedrijventerrein Pannenhuis II ligt tussen Bemmel en Huissen aan de oostzijde van het bestaande bedrijventerrein Pannenhuis I.

De zuidkant van het gebied wordt begrens door de Betuweroute en voor een klein deel door de Linge. De noord‐ en oostkant van het gebied grenst aan het buitengebied van de gemeente. De westgrens wordt gevormd door het bestaande bedrijventerrein Pannenhuis.

Pannenhuis II wordt ontsloten via de bestaande infrastructuur van Pannenhuis en is daarmee via de N839 en de Nijverheidsstraat uitstekend te bereiken vanaf de A15. De A15 ligt op korte afstand. In de nabije toekomst komt parallel aan de Betuweroute de verlengde A15 te lopen.

Ruimte voor ondernemingen in transport, logistiek, milieu en agrobusiness

Dit terrein is met name geschikt voor bedrijven met een grotere ruimtebehoefte in de sectoren transport, logistiek, milieu en agrobusiness, maar vestiging van bedrijven in andere sectoren is ook mogelijk.

Alle infrastructuur op het terrein is al aangelegd. Inmiddels zijn alle kavels in optie genomen. Er hebben zich verschillende bedrijven gevestigd op bedrijventerrein Pannenhuis II. Vind hier een impressie van bedrijventerrein Pannenhuis II.

Op onderstaande kavelkaart kun je zien welke kavels op dit moment beschikbaar, verkocht of in optie zijn.Voor dit bedrijventerrein is een grondprijs vastgesteld van € 125,- per m2 perceel (k.k. / excl. BTW, prijspeil 2020).

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersoon Jasper Breurkens is te bereiken via onderstaande contactgegevens.

Rechtstreeks contact

Jasper Breurkens
T: 06 - 21 94 07 09
E: j.breurkens@lingewaard.nl

Uw onderneming vestigen in Lingewaard?

Lingewaard ligt tussen de Randstad en Duitsland aan de A15. Het economisch klimaat in de gemeente Lingewaard is goed. Dat uit zich onder andere in de aanwezigheid van veel bedrijven in diverse sectoren.

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact