Voor bedrijven met een
grotere ruimtebehoefte

Bedrijventerrein Pannenhuis II, Lingewaard

Klaar voor de toekomst, direct aan de verlengde A15

Het nieuwe bedrijventerrein Pannenhuis II ligt tussen Bemmel en Huissen aan de oostzijde van het bestaande bedrijventerrein Pannenhuis I.

De zuidkant van het gebied wordt begrens door de Betuweroute en voor een klein deel door de Linge. De noord‐ en oostkant van het gebied grenst aan het buitengebied van de gemeente. De westgrens wordt gevormd door het bestaande bedrijventerrein Pannenhuis.

Pannenhuis II wordt ontsloten via de bestaande infrastructuur van Pannenhuis en is daarmee via de N839 en de Nijverheidsstraat uitstekend te bereiken vanaf de A15. De A15 ligt op korte afstand. In de nabij toekomst komt parallel aan de Betuweroute de verlengde A15 te lopen. Deze maakt het mogelijk om vanaf de bestaande A15 vanaf Knooppunt Ressen naar de A12 bij Zevenaar te rijden. Hiermee wordt de ontsluiting in zowel oostelijke als westelijke richting verder verbeterd.

Ruimte voor ondernemingen in transport, logistiek, milieu en agrobusiness

Dit terrein is met name geschikt voor bedrijven met een grotere ruimtebehoefte in de sectoren transport, logistiek, milieu en agrobusiness, maar vestiging van bedrijven in andere sectoren is ook mogelijk.

Alle infrastructuur op het terrein is al aangelegd en de kavels zijn gereed om uitgegeven te worden. De kavels worden flexibel en naar wens op maat ingedeeld. Inmiddels zijn er verschillende bedrijven die een stuk grond hebben gekocht op Pannenhuis. Vind hier een impressie van bedrijventerrein Pannenhuis II.

Op onderstaande kavelkaart kun je zien welke kavels op dit moment beschikbaar, verkocht of in optie zijn.Voor dit bedrijventerrein is een grondprijs vastgesteld van € 125,- per m2 perceel (k.k. / excl. BTW, prijspeil 2020).

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersonen Etienne Vermeulen en Harold Koers zijn te bereiken via onderstaande contactgegevens. 

Rechtstreeks contact

Etienne Vermeulen
T: 026 - 326 02 20 / 06 - 31 04 87 00
E: e.vermeulen@lingewaard.nl

Harold Koers
T: 026 - 326 01 55 / 06 - 15 34 38 54
E: h.koers@lingewaard.nl

Folders over de bedrijventerreinen in Lingewaard

Wilt u meer weten over de bedrijventerreinen in Lingewaard? We zijn ook ook folders aan het maken waarin u veel informatie kunt vinden. Deze kunt u binnenkort hier online lezen en downloaden.

> Folder Bedrijventerrein Agropark II, Lingewaard
> Folder Bedrijventerrein Houtakker II, Lingewaard
> Folder Bedrijventerrein Pannenhuis II, Lingewaard 

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact