Bedrijventerreinen Lingewaard... updates, nieuws en trending

Actuele ontwikkelingen op bedrijventerreinen Lingewaard

Wij geloven in transparantie en vinden het belangrijk om belanghebbenden goed te informeren. Daarom communiceren wij intensief en doen dat middels verschillende moderne communicatiekanalen.

Wij zijn terug te vinden op Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube en Vimeo kanaal. Graag nodigen we je uit om ons te volgen. 
Via social media houden wij al onze volgers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Over sommige onderwerpen schrijven wij uitgebreider en deze nieuwsitems treft u onderstaand aan.

Lees mee en en blijf op de hoogte. 

Nieuwsberichten

Nieuwbouw van High Level Keukens en Lintsen Verhuur gestart!

Er is volop bedrijvigheid op bedrijventerrein Houtakker II in Lingewaard. De nieuwbouw van High Level Keukens en Lintsen Verhuur is van start.

Meer informatie >>

Houtakker eerste bedrijveninvesteringszone in Lingewaard

Deze week stemden de ondernemers op bedrijventerrein de Houtakker in Bemmel voor het oprichten van een bedrijveninvesteringszone (BIZ). Hiermee is de eerste BIZ in Lingewaard een feit. 

Meer informatie >>

Bedrijventerreinen Lingewaard bedekt onder de sneeuw!

Sinds afgelopen weekend is alles bedekt met sneeuw. Ook de bedrijventerreinen in Gemeente Lingewaard zijn bedolven onder de sneeuw. 

Meer informatie >>

Eerste grote distributiehal in Bemmel komt eraan, in het voormalige Bergerden-gebied

De eerste XL-distributieloods in Lingewaard komt eraan, op de grens van Bemmel en Huissen in het voormalige Bergerdengebied. De hal wordt omgerekend zo’n zes voetbalvelden groot. 

Meer informatie >>

Lingewaard kijkt naar nieuw bedrijventerrein

Lingewaard is aantrekkelijk voor ondernemers. Dat blijkt onder andere uit de verkoop van kavels op bedrijventerreinen de afgelopen jaren. 

Meer informatie >>

De nieuwe hub van Jumbo is in gebruik genomen!

Dagelijks rijdt de vrachtwagen hier eerst honderden en over enkele maanden duizenden kratjes met boodschappen de loodsen op bedrijventerrein Pannenhuis naar binnen.

Meer informatie >>

De staalconstructie van Harry Mattijssen is van start!

De grondwerkzaamheden van de nieuwbouw zijn afgerond in 2020 en 2021 kon niet beter beginnen dan een nieuwe stap in de goede richting.

Meer informatie >>

Jumbo opent distributiecentrum voor thuisbezorging in Bemmel

Jumbo wil zo snel mogelijk een distributiecentrum voor het thuisbezorgen van boodschappen beginnen op bedrijventerrein Pannenhuis in Bemmel.

Meer informatie >>

Verspreiden Enzo gaat zich vestigen op Pannenhuis II

De werkzaamheden voor de nieuwbouw van Verspreiden Enzo zijn in volle gang! Er wordt een nieuw pand gerealiseerd op bedrijventerrein Pannenhuis II in Lingewaard. 

Meer informatie >>

Nieuwbouw Mattijssen op Houtakker II is van start!

Afgelopen 2 november is de bouw van het nieuwe bedrijfspand begonnen! Op symbolische wijze hebben drie generaties van de familie Mattijssen de eerste paal de grond in geslagen, de eerste van de 75 in totaal.

Meer informatie >>

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersoon Jasper Breurkens is te bereiken via onderstaande contactgegevens.

Rechtstreeks contact

Jasper Breurkens
T: 06 - 21 94 07 09
E: j.breurkens@lingewaard.nl

Uw onderneming vestigen in Lingewaard?

Lingewaard ligt tussen de Randstad en Duitsland aan de A15. Het economisch klimaat in de gemeente Lingewaard is goed. Dat uit zich onder andere in de aanwezigheid van veel bedrijven in diverse sectoren.

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact