Bedrijventerreinen Lingewaard... updates, nieuws en trending

Actuele ontwikkelingen op bedrijventerreinen Lingewaard

Wij geloven in transparantie en vinden het belangrijk om belanghebbenden goed te informeren. Daarom communiceren wij intensief en doen dat middels verschillende moderne communicatiekanalen.

We hebben ervoor gekozen om primair te communiceren via sociale media.
We zijn terug te vinden op Facebook, Twitter, YouTube en Vimeo. We nodigen je dan ook graag uit om ons te volgen via de links onderaan deze pagina.

Over sommige onderwerpen schrijven wij uitgebreider en deze nieuwsitems treft u onderstaand aan.

Nieuwsberichten

Nieuwbouw Lolapop Holding begint vorm te krijgen!

Langzamerhand begint de nieuwbouw van Lolapop Holding BV vorm te krijgen. Het zal niet lang meer duren voordat het nieuwe pand waterdicht is.

Meer informatie >>

Nieuwe ontsluiting op bedrijventerrein Houtakker II

Houtakker II, gelegen aan de noordoostzijde van Bemmel, krijgt een aansluiting op de Van Elkweg (N839). Momenteel wordt er hard aan gewerkt om dat te realiseren. 

Meer informatie >>

Vorderingen nieuwbouw Lolapop Holding B.V.

De nieuwbouw van Lolapop Holding B.V. gaat snel vooruit! Deze week zijn de betonvloeren gestort. Dit is prachtig in beeld gebracht, bekijk hier de foto's en de video! 

Meer informatie >>

Andrew Neijenhuizen blij met succesvol stratenmakersbedrijf

Hij is nog net geen dertig, maar investeert dit jaar al wel bijna 1 miljoen euro in een nieuw onderkomen voor zijn stratenmakersbedrijf. Terwijl Andrew Neijenhuizen in 2009 als late tiener nog een heel andere ambitie had: tandarts worden. 

Meer informatie >>

Nieuwbouw Lolapop Holding B.V. op Houtakker II van start!

Lolapop Holding B.V. is begonnen aan de staalconstructie van de nieuwbouw op Houtakker II in Lingewaard. Lolapop Holding B.V. gaat zich vestigen op bedrijventerrein Houtakker II in gemeente Lingewaard. De nieuwbouw zal een magazijn met kantoorruimte bevatten en een ontwerp- en fotostudio.

Meer informatie >>

Ombestemming Agropark naar “gewoon” bedrijventerrein

Provincie en regio hebben ingestemd met het ombestemmen van het bedrijventerrein Agropark II van agrobusinessterrein naar regulier bedrijventerrein. De vraag naar bedrijventerrein is op dit moment erg groot. Het gaat dan met name om kavels van 2 ha of groter.

Meer informatie >>

Mooie ontwikkelingen op het Agropark

Ook op het Agropark zijn mooie ontwikkelingen. Twee kavels aan de Fresialaan zijn onder optie en de onderhandelingen zijn vergevorderd.

Binnenkort hopen we meer nieuws te kunnen brengen

Meer informatie >>

Vorderingen nieuwbouw Tegelgroep Nederland

Er zijn inmiddels duidelijke vorderingen te zien op bedrijventerrein Pannenhuis II in Bemmel. Momenteel wordt er gewerkt aan de fundering van de nieuwbouw van Tegelgroep Nederland. Het nieuwe moderne en duurzame distributiecentrum wordt ontwikkeld door vastgoedgroep Goodman Group. VDR Bouwgroep verzorgt de bouw.

Meer informatie >>

3D beelden nieuwe ontsluiting bedrijventerrein Houtakker!

De bereikbaarheid van de bedrijventerreinen in gemeente Lingewaard wordt nog beter door het doortrekken van de A15 naar de A12. In de 3D animatie van Studio D is duidelijk te zien hoe de nieuw ontsluiting van en naar de A15 en van en naar bedrijventerrein Houtakker er uit komt te zien.

Meer informatie >>

Mattijssen en FeestinjeBeest vestigen zich op Houtakker II

Op Houtakker II in Bemmel gaan zich twee nieuwe bedrijven vestigen! Na decennia vertrekt Mattijssen Verf en Wonen uit het centrum van Bemmel. Inmiddels zijn zij uit hun jasje gegroeid en wordt er een veel groter pand gebouwd op Houtakker II. Naast Mattijssen zullen ook Noviteitenkabinet BV en Lolapop Holding BV zich gaan vestigen op Houtakker II. De grootste tak van het Noviteitenkabinet is de online winkel FeestinjeBeest.nl. Het nieuwe pand telt ruim 1.000 vierkante meter. 

Meer informatie >>

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersonen Etienne Vermeulen en Harold Koers zijn te bereiken via onderstaande contactgegevens. 

Rechtstreeks contact

Etienne Vermeulen
T: 026 - 326 02 20 / 06 - 31 04 87 00
E: e.vermeulen@lingewaard.nl

Harold Koers
T: 026 - 326 01 55 / 06 - 15 34 38 54
E: h.koers@lingewaard.nl

Folders over de bedrijventerreinen in Lingewaard

Wilt u meer weten over de bedrijventerreinen in Lingewaard? We zijn ook ook folders aan het maken waarin u veel informatie kunt vinden. Deze kunt u binnenkort hier online lezen en downloaden.

> Folder Bedrijventerrein Agropark II, Lingewaard
> Folder Bedrijventerrein Houtakker II, Lingewaard
> Folder Bedrijventerrein Pannenhuis II, Lingewaard 

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact