Bedrijventerreinen Lingewaard... updates, nieuws en trending

Actuele ontwikkelingen op bedrijventerreinen Lingewaard

Wij geloven in transparantie en vinden het belangrijk om belanghebbenden goed te informeren. Daarom communiceren wij intensief en doen dat middels verschillende moderne communicatiekanalen.

Wij zijn terug te vinden op Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube en Vimeo kanaal. Graag nodigen we je uit om ons te volgen. 
Via social media houden wij al onze volgers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Over sommige onderwerpen schrijven wij uitgebreider en deze nieuwsitems treft u onderstaand aan.

Lees mee en en blijf op de hoogte. 

Nieuwsberichten

Ombestemming Agropark naar “gewoon” bedrijventerrein

Provincie en regio hebben ingestemd met het ombestemmen van het bedrijventerrein Agropark II van agrobusinessterrein naar regulier bedrijventerrein. De vraag naar bedrijventerrein is op dit moment erg groot. Het gaat dan met name om kavels van 2 ha of groter.

Meer informatie >>

Mooie ontwikkelingen op het Agropark

Ook op het Agropark zijn mooie ontwikkelingen. Twee kavels aan de Fresialaan zijn onder optie en de onderhandelingen zijn vergevorderd.

Binnenkort hopen we meer nieuws te kunnen brengen

Meer informatie >>

Vorderingen nieuwbouw Tegelgroep Nederland

Er zijn inmiddels duidelijke vorderingen te zien op bedrijventerrein Pannenhuis II in Bemmel. Momenteel wordt er gewerkt aan de fundering van de nieuwbouw van Tegelgroep Nederland. Het nieuwe moderne en duurzame distributiecentrum wordt ontwikkeld door vastgoedgroep Goodman Group. VDR Bouwgroep verzorgt de bouw.

Meer informatie >>

3D beelden nieuwe ontsluiting bedrijventerrein Houtakker!

De bereikbaarheid van de bedrijventerreinen in gemeente Lingewaard wordt nog beter door het doortrekken van de A15 naar de A12. In de 3D animatie van Studio D is duidelijk te zien hoe de nieuw ontsluiting van en naar de A15 en van en naar bedrijventerrein Houtakker er uit komt te zien.

Meer informatie >>

Mattijssen en FeestinjeBeest vestigen zich op Houtakker II

Op Houtakker II in Bemmel gaan zich twee nieuwe bedrijven vestigen! Na decennia vertrekt Mattijssen Verf en Wonen uit het centrum van Bemmel. Inmiddels zijn zij uit hun jasje gegroeid en wordt er een veel groter pand gebouwd op Houtakker II. Naast Mattijssen zullen ook Noviteitenkabinet BV en Lolapop Holding BV zich gaan vestigen op Houtakker II. De grootste tak van het Noviteitenkabinet is de online winkel FeestinjeBeest.nl. Het nieuwe pand telt ruim 1.000 vierkante meter. 

Meer informatie >>

Komst Goodman Group en Tegelgroep Nederland

Deze maand start vastgoedgroep Goodman Group met de ontwikkeling van een distributiecentrum. Dit centrum wordt gebouwd op industrieterrein Pannenhuis II (Expeditiedreef) in Bemmel. Tegelgroep Nederland (onderdeel van Saint-Gobain) vestigt zich op deze plek. Goodman, Tegelgroep en gemeente Lingewaard tekenden dinsdag 7 mei een samenwerkingsovereenkomst.

Meer informatie >>

Ontdek de voordelen van Gemeente Lingewaard

Een pracht gemeente is het. Om te wonen, te werken, te recreëren en te ondernemen. Gemeente Lingewaard met haar 8 kernen ligt centraal tussen de Randstad en het Ruhrgebied. Midden in de natuur en het stroomgebied van de Waal, Nederrijn en Linge.


Meer informatie >>

Start bouw Fairlight en Rent-All op Bedrijventerrein Houtakker

De bouw van Fairlight en Rent-All op Bedrijventerrein Houtakker II is in volle gang. De beelden geven een goede impressie van de constructie, dit is prachtig vastgelegd.

Met deze nieuwe locatie kunnen Rent-All en Fairlight nog effectiever te werk gaan. 

Meer informatie >>

Regie op Houtakker II bij de ondernemers

De ondernemers van bedrijventerrein Houtakker II dat nog volop in ontwikkeling is, krijgen zelf de regie in handen. Stichting Beheer Bedrijventerrein Houtakker II, dat onlangs is opgericht, is daarin de spil. Inmiddels zijn er zes kavels bezet en er zijn nog een tiental kavels vacant. Deze kavels hebben een oppervlakte van 1.000 tot 4.000 m2. De regie is door de gemeente Lingewaard weggelegd bij de ondernemers op het terrein.

Meer informatie >>

BOV tekent koopovereenkomst Houtakker II

Begin november is er een koopovereenkomst gesloten tussen gemeente Lingewaard en Martien Bulters van BOV BV. Bulters heeft twee bedrijfskavels gekocht op bedrijventerrein Houtakker II. BOV BV beschikt al over bedrijfspanden op Houtakker I en II. Met deze overeenkomst komen er weer nieuwe gebruikers en mooie ontwikkelingen bij op dit terrein. 

Bedrijventerrein Houtakker II is vanwege de ligging direct aan de A15 uitstekend bereikbaar. Het bedrijventerrein is een ideale mogelijkheid aan de A15 om ondernemingen ook wat ruimte betreft goede toekomstmogelijkheden te bieden.

Meer informatie >>

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersonen Etienne Vermeulen en Harold Koers zijn te bereiken via onderstaande contactgegevens. 

Rechtstreeks contact

Etienne Vermeulen
T: 026 - 326 02 20 / 06 - 31 04 87 00
E: e.vermeulen@lingewaard.nl

Harold Koers
T: 026 - 326 01 55 / 06 - 15 34 38 54
E: h.koers@lingewaard.nl

Uw onderneming vestigen in Lingewaard?

Lingewaard ligt tussen de Randstad en Duitsland aan de A15. Het economisch klimaat in de gemeente Lingewaard is goed. Dat uit zich onder andere in de aanwezigheid van veel bedrijven in diverse sectoren.

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact