Bedrijventerreinen Lingewaard... updates, nieuws en trending

Actuele ontwikkelingen op bedrijventerreinen Lingewaard

Wij geloven in transparantie en vinden het belangrijk om belanghebbenden goed te informeren. Daarom communiceren wij intensief en doen dat middels verschillende moderne communicatiekanalen.

We hebben ervoor gekozen om primair te communiceren via sociale media.
We zijn terug te vinden op Facebook, Twitter, YouTube en Vimeo. We nodigen je dan ook graag uit om ons te volgen via de links onderaan deze pagina.

Over sommige onderwerpen schrijven wij uitgebreider en deze nieuwsitems treft u onderstaand aan.

Nieuwsberichten

Komst Goodman Group en Tegelgroep Nederland

Deze maand start vastgoedgroep Goodman Group met de ontwikkeling van een distributiecentrum. Dit centrum wordt gebouwd op industrieterrein Pannenhuis II (Expeditiedreef) in Bemmel. Tegelgroep Nederland (onderdeel van Saint-Gobain) vestigt zich op deze plek. Goodman, Tegelgroep en gemeente Lingewaard tekenden dinsdag 7 mei een samenwerkingsovereenkomst.

Meer informatie >>

Ontdek de voordelen van Gemeente Lingewaard

Een pracht gemeente is het. Om te wonen, te werken, te recreëren en te ondernemen. Gemeente Lingewaard met haar 8 kernen ligt centraal tussen de Randstad en het Ruhrgebied. Midden in de natuur en het stroomgebied van de Waal, Nederrijn en Linge.


Meer informatie >>

Start bouw Fairlight en Rent-All op Bedrijventerrein Houtakker

De bouw van Fairlight en Rent-All op Bedrijventerrein Houtakker II is in volle gang. De beelden geven een goede impressie van de constructie, dit is prachtig vastgelegd.

Met deze nieuwe locatie kunnen Rent-All en Fairlight nog effectiever te werk gaan. 

Meer informatie >>

Regie op Houtakker II bij de ondernemers

De ondernemers van bedrijventerrein Houtakker II dat nog volop in ontwikkeling is, krijgen zelf de regie in handen. Stichting Beheer Bedrijventerrein Houtakker II, dat onlangs is opgericht, is daarin de spil. Inmiddels zijn er zes kavels bezet en er zijn nog een tiental kavels vacant. Deze kavels hebben een oppervlakte van 1.000 tot 4.000 m2. De regie is door de gemeente Lingewaard weggelegd bij de ondernemers op het terrein.

Meer informatie >>

BOV tekent koopovereenkomst Houtakker II

Begin november is er een koopovereenkomst gesloten tussen gemeente Lingewaard en Martien Bulters van BOV BV. Bulters heeft twee bedrijfskavels gekocht op bedrijventerrein Houtakker II. BOV BV beschikt al over bedrijfspanden op Houtakker I en II. Met deze overeenkomst komen er weer nieuwe gebruikers en mooie ontwikkelingen bij op dit terrein. 

Bedrijventerrein Houtakker II is vanwege de ligging direct aan de A15 uitstekend bereikbaar. Het bedrijventerrein is een ideale mogelijkheid aan de A15 om ondernemingen ook wat ruimte betreft goede toekomstmogelijkheden te bieden.

Meer informatie >>

Betuwe Onderneemt Beter op de kaart!

Het is vandaag de dag van de ondernemer. Ook onze Betuwse ondernemers verdienen het om in het zonnetje te staan. Want zij creëren banen, sponsoren lokale initiatieven en zijn dus belangrijk voor een levendige samenleving.

Betuwe Onderneemt Beter bedankt hen daar graag voor én geeft vandaag het startsein voor de editie van 2019. Want komend jaar zetten we ons beste beentje voor om de regio stevig te promoten. Dat doen we niet alleen. Samen met ondernemers gaan we werken aan een marketingplan voor de Betuwe.

Meer informatie >>

Gemeente Lingewaard geeft de ondernemer de ruimte

Onlangs werd er een leuk artikel gepubliceerd in ‘’Arnhem Business’’ waarin gesproken word over de gemeente Lingewaard. Gelegen tussen de randstad en het Rurhgebied is het een mooie locatie om te wonen, werken en te ondernemen.

In de dorpskern, Bemmel, is direct te zien dat er ontwikkeling is op bedrijventerrein Houtakker II. Volgens wethouder Helga Witjes van wonen, financiën, economische zaken en onderwijs onderscheidt de gemeente zich door kwalitatieve bedrijven.

Meer informatie >>

Nieuwe Europese hoofdstad in entertainmentwereld: Bemmel

Op dinsdag 25 september 2018 werd er gestart met de bouw van het nieuwe pand van Rent-All en Fairlight op bedrijventerrein Houtakker II in Bemmel. Het nieuwe hoofdkantoor van Rent-All zorgt voor 40 tot 90 banen.

De eigenaar, Theo van Workum, noemde tijdens de opening Bemmel de nieuwe Europese hoofdstad van de entertainmentwereld. De verwachting is dat Rent-All per oktober 2019 alleen nog in het pand op bedrijventerrein Pannenhuis zal behouden.

Meer informatie >>

Eerste paal Rent-All en Fairlight op Houtakker II

Voor de nieuwbouw van Rent-All en Fairlight op Houtakker II in Bemmel is 25 september 2018 de eerste heilpaal geslagen. Met de nieuwbouw van een prachtige kavel van ruim 3 ha. komt er een schitterende blikvanger naast de A15.

Meer informatie >>

Duurzaam Asfalt op Houtakker II

Op bedrijventerrein Houtakker II zal binnenkort nieuw asfalt gelegd worden, dat zal niet zomaar asfalt zijn. Het zal duurzaam asfalt zijn (Lynpave) dat ook wel bekend staat als ‘groen asfalt’. 

Lynpave is een innovatief concept voor asfaltproducten dat bijdraagt aan de duurzaamheid. Reductie van brandstofgebruik en asfaltverwerking op een lagere temperatuur zorgen dat er minder CO2 uitstoot is. 

Meer informatie >>

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersonen Etienne Vermeulen en Harold Koers zijn te bereiken via onderstaande contactgegevens. 

Rechtstreeks contact

Etienne Vermeulen
T: 026 - 326 02 20 / 06 - 31 04 87 00
E: e.vermeulen@lingewaard.nl

Harold Koers
T: 026 - 326 01 55 / 06 - 15 34 38 54
E: h.koers@lingewaard.nl

Folders over de bedrijventerreinen in Lingewaard

Wilt u meer weten over de bedrijventerreinen in Lingewaard? We zijn ook ook folders aan het maken waarin u veel informatie kunt vinden. Deze kunt u binnenkort hier online lezen en downloaden.

> Folder Bedrijventerrein Agropark II, Lingewaard
> Folder Bedrijventerrein Houtakker II, Lingewaard
> Folder Bedrijventerrein Pannenhuis II, Lingewaard 

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact